bami 28.09.2012 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 W razie czego zawsze można ich obsmarować na Forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 28.09.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Hehe, raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.09.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 W sumie to Chris ma rację, co do "nie kolorów" . No i gdzie zdjęcia? Onyksową płytę można i komórką strzelić! (byle delikatnie, żeby się nie porysowała;)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 28.09.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 B., dojrzałam u Ciebie jeszcze coś, co mnie interesuje: wkład kominkowy Brunner Wybrałaś 135 czy 160? Jakiej średnicy masz komin od kominka i na jakiej wysokości odejście rury? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 29.09.2012 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 W sumie to Chris ma rację, co do "nie kolorów" . No i gdzie zdjęcia? Onyksową płytę można i komórką strzelić! (byle delikatnie, żeby się nie porysowała;)). Poczekaj jeszcze Rasiula na foty. Odnośnie onyksowej płyty to mam ochotę w nią walnąć, ale głową... Podswietlona będzie jeszcze jakoś tam wyglądała, bardziej martwi mnie taka dzienna... Chris mówi, ze "ma być jak na obrazach Fangora" - no i musiałam sprawdzić kto on był i co namalował pan z kamieniołomów tez dostał lekcje do odrobienia - z historii sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 29.09.2012 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 B., dojrzałam u Ciebie jeszcze coś, co mnie interesuje: wkład kominkowy Brunner Wybrałaś 135 czy 160? Jakiej średnicy masz komin od kominka i na jakiej wysokości odejście rury? Dzięki Komin mam systemowy o średnicy 20 cm - przed zakupem komina czyli bardzo dawno temu zasięgnęłam języka w firmie kominkowej, by móc zainstalować taki właśnie wielki wkład. Niestety teraz nie podam Ci wysokości odejścia rury - nie mam pojęcia, może zmierzę jutro. Skłaniam się raczej ku 160, tylko Aggula nastraszyła mnie czyszczeniem... Różnica w cenie pomiędzy 135 a 160 w całości kosmicznego kosztu takiego kominka nie jest powalająca... Więc chyba będzie 160 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.10.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Poczekaj jeszcze Rasiula na foty. Odnośnie onyksowej płyty to mam ochotę w nią walnąć, ale głową... Podswietlona będzie jeszcze jakoś tam wyglądała, bardziej martwi mnie taka dzienna... Chris mówi, ze "ma być jak na obrazach Fangora" - no i musiałam sprawdzić kto on był i co namalował pan z kamieniołomów tez dostał lekcje do odrobienia - z historii sztuki Ale chyba Twój onyks nie będzie przypominał Lenina w Poroninie:rolleyes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 01.10.2012 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Ale chyba Twój onyks nie będzie przypominał Lenina w Poroninie:rolleyes:. Taką mam nadzieję... Ale nadal nie jestem pewna efektu i mam ochotę odpuścić temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.10.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Taką mam nadzieję... Ale nadal nie jestem pewna efektu i mam ochotę odpuścić temat... Bami -> Aniołku! Nie odpuszczaj!!!!!! Każdy przechodzi podczas budowy przez lepsze i gorsze okresy... od euforii po rozgoryczenie i rozczarowanie... nie przejmuj się drobiazgami, ufaj swojej intuicji i pozwól sobie na odrobinę komfortu w dużych przestrzeniach;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 01.10.2012 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Bami -> Aniołku! Nie odpuszczaj!!!!!! Każdy przechodzi podczas budowy przez lepsze i gorsze okresy... od euforii po rozgoryczenie i rozczarowanie... nie przejmuj się drobiazgami, ufaj swojej intuicji i pozwól sobie na odrobinę komfortu w dużych przestrzeniach;). Dzięki Rasiu :hug:już mi trochę lepiej, dzisiaj rozmawiałam z kolegą, który 6 lat temu wybudował dom, który teraz okazał się za mały... A jeżeli Chrisowi ten onyx nie wyjdzie to.... zrobię z niego majonez - taki jak u Fangora, ze świetlistą kulą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 02.10.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Bami, przyszłam Cię przytulić I dziękuję za odpowiedź dot. kominka. U mnie ma być wkład 135, do niego komin 250, a odejście rury na wysokości 220. Wykonawca trochę się dziwił, dlatego pytałam, jak jest u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 03.10.2012 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Dzięki Lullaby, mam już poczucie, że bardzo powoli ale może jednak wszystko się prostuje... Co do kominka, to chyba jednak sprawdzę jego średnicę, nie wydaje mi się jednak, żebym miała aż 25. Twój wpis dał mi do myślenia i doszłam do wniosku, że w tym 160 za dużo "bebechów" widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 13.10.2012 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Bami, przyszłam Cię przytulić I dziękuję za odpowiedź dot. kominka. U mnie ma być wkład 135, do niego komin 250, a odejście rury na wysokości 220. Wykonawca trochę się dziwił, dlatego pytałam, jak jest u Ciebie Lullaby, ostatnio wszystko pomierzyłam: rura jest 220 na wysokości 210. Wkład będzie 136, będzie optymalny pora zainteresować się tematem na poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 13.10.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 No to mamy podobnie Jesteś zadowolona z TW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 14.10.2012 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Fajnie, że idziesz do przodu : ) Pokonujesz problemy! Chyba na każdej budowie są: mniejsze, większe, kosmicznie duże Powodzenia Bami! Podglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 14.10.2012 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 No to mamy podobnie Jesteś zadowolona z TW? Chyba tak... Instalatorzy szybcy i w miarę bezproblemowi, tyle, ze przestrzelili mi 2 kable w tym jeden od czujki alarmowej Tak naprawdę to będę zadowolona, jak w moim domu zapanuje czyste i świeże powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 14.10.2012 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Fajnie, że idziesz do przodu : ) Pokonujesz problemy! Chyba na każdej budowie są: mniejsze, większe, kosmicznie duże Powodzenia Bami! Podglądam Ja tez Cię podglądam muszę na bieżąco bo jak się zagapię to Ty już będziesz mieszkać Katti-rakieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 20.10.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Bami, znalazłam właśnie ciekawą inspirację z onyksem i od razu pomyślałam o Tobie http://images41.fotosik.pl/1803/cf935fda676d656f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 21.10.2012 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Bami, znalazłam właśnie ciekawą inspirację z onyksem i od razu pomyślałam o Tobie http://images41.fotosik.pl/1803/cf935fda676d656f.jpg kochana jesteś, jest piękny ... Nigdy takiego jasnego nie widziałam, nawet w największej hurtowni kamienia w Polsce... Pewnie gdzieś lokalnie występuje. Tym bardziej ten mój ciemny mi się "nie widzi" ... Kilka razy dopytywalam Chrisa, czy jest pewien tego, co wymyślił stanęło na tym, ze go sobie zabierze, jeżeli mi się nie spodoba. A ja to bym wolała taki jasny, tak jak Ty Lullaby lubię biały. Ale będzie mi musiała wystarczyć biała kuchnia i białe ciuchy, bo Chris uważa, ze "biały i czarny to nie są kolory" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 30.10.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Ach, Bami, bianco thassos... Już dawno go wyhaczyłam W ogóle uwielbiam kamień U siebie będę mieć carrarę/calacattę i nero marquinę. Wierzę, że Twój onyks wyjdzie cudnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts