Pan_Li 27.06.2012 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Witam, Noszę się z zamiarem zakupu kotła centralnego ogrzewania z podajnikiem tłokowym. Chciałbym zapytać użytkowników pieców:- Stalmark Duo Boss- Zgoda-Wpierz Iskra Plus o opinie na temat tych kociołków, ewentualne wady i zalety. Być może zadowoleni użytkownicy innych kotłów polecą jakąś zupełnie inna opcje. Zależy mi na fachowych i rzeczowych poradach.Z góry dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
obywatelpawel 28.06.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 sam zastanawiam sie nad tymi piecami chociaż na pierwszym miejscu jest lazar hehe. Stalmark podobno ma pożądne tłokówki, iskrę ma mój ojciec, bardzo chwali pali jaretem- czyszczenie trochę do bani ale poprawili to w plusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelurb81 07.12.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Podbijam temat. Może już ktoś jest w stanie wypowiedzieć się na ten temat. Mile widziane linki z forum jeżeli temat już był. Ja od siebie chciałbym dorzucić do kotłów wymienionych przez forumowicza Pan_Li Defro AKM II. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts