PrzemoBDG 02.02.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Jak w temacie brak listy dla regionu Kujawsko-Pomorskiego. Ze swojej strony do grona solidnych wykonawców zaliczę:firmę INWEST-BUD K.Kazik z Radojewic (budowlanka),cieślę Wojciecha Wojciechowskiego spod Tuczna,dekarzy Dach-Dom z Inowrocławia,elektryka J.Sparzyńskiego z Inowrocławia,stolarka okienna - OknoPlus Bydgoszcz (przekonałem się że ich gwarancja nie jest pustym słowem, bez kłótni wymienili kwestionowane elementy). Niestety nie jestem zadowolony z tynkarzy, więc nic nie na piszę.Do prac różnych (instalacje wod.-kan, drobne murarskie i ślusarskie) prowadzonych ściśle wg życzenia i określonych projektów inwestora polecę p.R.Kaczarewskiego z Nowego Smolna k.Brzozy Bydgoskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amik 04.02.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Namiary na tego cieślę.....dokładnie gdzie go szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PrzemoBDG 06.02.2006 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Namiary na tego cieślę.....dokładnie gdzie go szukać? Tel. 506/491243 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaweksie 09.02.2006 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 mam bardzo dobrego elektryka a i murarz gość młody ale z innej epoki, solidne obie firmy. jak ktoś chce to ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PrzemoBDG 06.03.2006 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Slaweksie, masz może namiary na kogoś kto podjąłby się wykonania podbitki (z sidingu aby nie było konieczne zbyt częste konserwowanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaweksie 06.03.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 wiesz co sam szukam, a dokladniej to nie mam wizji jak to zrobić i z czego. Pogadam z moim murarzem może on cos podpowie. Murarz położył mi płytki, szczęka mi opadła, ten sam co budował dom. Zona strasznie upuierdliwa szukał, szukała i nic nie znalazła czego można sie doczepić. A nawymyślała tak z położeniem że szczęka opada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldas 11.03.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Mogę polecić cieśli z Gniewkowa robią szybko i solidnie kształt dachu niema znaczenia może być nawet z wieżyczkami trzech ludzi najmłodszy50lat najstarszy 70latek ten najstarszy skakał po dachu jak kot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niu 05.04.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 mam bardzo dobrego elektryka a i murarz gość młody ale z innej epoki, solidne obie firmy. jak ktoś chce to ..... A drogi ten elektryk? Szukam kogoś zaufanego, bo muszę zrobic rozdzielnice prądu na działce w Zielonce. Mógłbyś podać mi namiary do niego? Z góry ślicznie dziękuję i pozdrawiam ciepluchno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reteki 09.04.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Witam. Poszukuje murarza co by pobudował domek w Nekli, może ktoś ma jakies propozycje i namiary?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d4r4s 20.04.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Mogę polecić cieśli z Gniewkowa robią szybko i solidnie kształt dachu niema znaczenia może być nawet z wieżyczkami trzech ludzi najmłodszy50lat najstarszy 70latek ten najstarszy skakał po dachu jak kot. witam. WALDAS a mozesz mi podac nr do tej ekipy.jestem z Gniewkowa i od czerwca zaczynam budowę w Toruniu. [email protected] Dzięki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elba 21.04.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Witam! podpisuję się pod super opinią na temat cieśli z Gniewkowa. Robili mi niedawno dach pod Bydgoszczą - super: równo, szybko, solidnie, a zaznaczam , że oceniali fachowcy. Natomiast szukam kogoś do prac wykończeniowych- głównie malowanie najlepiej z okolic Bydgoszczy, albo dalszych - fajnie jeśli mógłby mieszkać w naszym domu i pracować - bo musimy wprowadzić się na poczatku lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili 25.04.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 mam bardzo dobrego elektryka a i murarz gość młody ale z innej epoki, solidne obie firmy. jak ktoś chce to ..... Niestety co do murarza to muszę ostrzec. Pan Krzysztof M. okazał sie nie być solidnym. Po spotkaniu w marcu z wyżej wymienionym mój małżonek wrócił zadowolony z rozmowy twierdząc, że Pan "sprawia wrażenie solidnego" . Niestety po raz kolejny zgubiła go wiara w ludzi . Po wysłaniu mailem wszystkich interesujących Pana K.M. planów czekaliśmy na wycenę, czekaliśmy ... czekaliśmy i cud odezwał się 5 kwietnia, że prosi jeszcze o pare dni. No i po tym telefonie pare dobrych dni mineło i do dnia dzisiejszego nie odbierał telefonów. W końcu do akcji wkroczyłam ja i ku mojemu zdziwieniu Pan ów (nie użyję epitetu bo jeszcze jestem wkurzona - może mi jutro przejdzie) odebrał telefon i oczywiście nie był nawet uprzejmy przeprosić . W zwiąku z powyższym uprzedzam, że jeśli ktoś ma mało problemów i dużo wolnego czasu to może ryzykowac a jak nie, to niech weźmie pod uwagę moje przejścia z tym Panem. ps.dodatkowe informacje na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaweksie 25.04.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 hm u mnie sie sprawdził, jeśli mogę go tłumaczyć to tym iz gośc teraz sobie stawia dom, tak mówił. Fachowiec z niego dobry, dokładny. TERAZ OSTRZEŻENIE: UWAGA NA TYNKARZAHENRYK BINKUL Z SZUBINA POMYŁKA NA CAŁEGO, NIE W TERMINIE, NIE W KOSZTACH, POZA JAKOŚCIĄ. NIE POLECAM !!!! TOTALNA POMYŁKA. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elba 30.04.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 chcialabym zrobić drewniane stopnie (zdaje się nazywa się to trepy) na schody betonowe czy ma ktoś może namiary na stolarza lub kogoś, kto sie tym zajmuje (woj. kujawsko-pomorskie) - i ewentuallnie jaki jest orientacyjny koszt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lomeb 14.05.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Jest firma w Warlubiu, która robi schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nabu 21.05.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 21.05.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 w Rypinie znam fachowca607596550 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lomeb 30.05.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 NABU POCHWAL SIĘ ILE NAPISAŁEŚ POSTÓW I O JAKIEJ TEMATYCE!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MałaR. 28.06.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Jutro prawdopodobnie kupimy dom. Jest wiezba i resztki jakiejs folii. O budowaniu nie wiemy nic i nie bardzo wiemy jak sie do tego wszystkiego zabrac. Napewno trzeba zaczac od dachu. Macie sprawdzonych ludzi, ktorzy potrafia szybko i dobrze polozyc dachowke/blache (jeszcze nie wiemy na co si =e zdecydowac).Dom jest w Łochowie. Gdzie warto sie zaopatrywac w materiały?Czy przy zakupie wszystkiego do dachu mozna uzyskac rabaty? Jesli tak to jakiej wielkosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nabu 01.07.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 a co ilosc komentarzy swiadczy o wiarygodnosci.... ja nie reklamuje nikogo, ani nie bronie... ani nie oskarzam... a ty...?!? Temat ten to dla ciebie jak woda na młyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts