Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KUJAWSKO-POMORSKIE - biała lista wykonawców

Recommended Posts

• Odpowiedzi 69
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 4 months później...

Witajcie

Okna w moim mieszkaniu montowałem z firmy OKNO PLUS z Fordońskiej w Bydgoszczy , naprawdę solidna firma .

Znajomy sprzedaje im stal którą montują w okna i są to najlepsze kształtowniki ( widać że nie oszczędzają na jakości )

W 2008 zamontuję w swoim domu okna właśnie z tej firmy

• 2 weeks później...
Mogę polecić cieśli z Gniewkowa robią szybko i solidnie kształt dachu niema znaczenia może być nawet z wieżyczkami trzech ludzi najmłodszy50lat najstarszy 70latek ten najstarszy skakał po dachu jak kot.

Czy ja mógłbym również otrzymać od Ciebie namiar na tego cieślę .

Człowiek spokojniej śpi jeżeli wie , że dach nie zawali się mu na Ł......

pozdrawiam

:lol:

jeśli chodzi o dobre firmy to szczególnie ODRADZAM firmę MIROLET PLUS z Bydgoszczy... niesolidni, niesłowni, drodzy, nastawieni typowo na zysk a nie na wykonanie, nie uznają reklamacji....... więcej informacji opisałam w poprzednich wiadomościach.

STRZEŻCIE SIĘ MIROLETU

chcę wybudowac dom, ale z tego co sie dowiedziałem przepłacę u developera około 100 tysięcy złotych. macie jakis pomysł na firmę czy wykonawców, którzy wybudują dom od A do Z? moze inny pomysl? jak dobrze i za w miare sensowne pieniądze wybudować dom?

• 2 weeks później...

W Toruniu - moja ekipa budowlana (właściciel nazywa się Politowski) okazała się zupełnie przyzwoita, czasem były jakieś usterki, ale poprawione. Przede wszystkim byli terminowi, cenowo średni. Kominek budowała firma Lau z Bydgoszczy - tu też nie mam większych uwag.

Zdecydowanie najwięcej krwi napsuła mi firma Szyma z Torunia (instalacja co), rozliczenia ciągną się od dłuższego czasu i mam wrażenie, że sporo przepłaciłam. Nie obyło się bez małych złośliwości ze strony właściciela.

:x

Wprawdzie to nie są wykonawcy, ale bardzo zadowolona byłam z zakupów w sklepie Fabryka Łazienek - miła i fachowa obsługa, ekspozycja na miejscu raczej z górnej półki cenowej, ale ściągają płytki, wanny itp. od niemal wszystkich producentów po korzystnych cenach.

Proszę poleććie jakieś przyzwoite firmy z Bydgoszczy!

rzadko się takie spotyka. na zainstalowanie kominka Makrotermu czekam już chyba 1,5 miesiąca i zawsze jest jakaś wymowka.

Napisz co to za firma to będziemy już wiedzieli jak rozmawiać z takimi.

Ja też buduję w gminie Szubin :D

to firma takiego "mojego znajomego". i to jest najgorsze bo w imię dobrych kontaktów nie robisz awantury tylko czekasz. obiecane mam że zrobi mi po kosztach łącznie z materiałem po jego upustach w hurtowni - grzejniki prawie 50%. tak więc czekam bo finansowo jest na moją korzyść. dzisiaj się widzieliśmy i ma być po świętach.

• 3 months później...
  • 2 months później...

ja napewno mogę z czystym sumieniem na tym etapie pod wzgledem wiedzy i fachowosci polecić-

-firme budowlana Bbud-Trans z Ina, która od podstaw stawia nam mury

-elektryka Z. Grabowskiego, który oprócz swej profesji potrafi podpowiedzieć sporo cennych uwag typu-promocje i obecne trendy niekoniecznie zwiazane z jego profesją

-tartak z Rojewicy-Zawiszyna Pana Dylasa

- hydraulika W.Banachowskiego

- no i Clime Komfort jako specj.od ogrzewania pompą ciepła :D

• 1 month później...
  • 5 months później...

Poszukuję wykonawców do wykończeń.

Podeślijcie mi namiary na Waszych wykonawców szczególnie na tych, którzy wg Was godni są polecenia:

- Hydraulik z umiejętnością rozkładania instalacji centralnego odkurzacza,

- Tynkarz - tynk raczej gipsowy, ale jeśli przekona mnie do innego ...,

- Sufit podwieszany z G-K pod stropem drewnianym,

- Posadzkarz - podłoga akumulacyjna, warstwa betonu na kablach grzejnych. Kable będą wcześniej położone dlatego umiejętność fruwania mile widziana :D

Dziękuję, pozdrawiam

Witam!

Potrzebuję pilnie dobrej ekipy lub jednego człowieka z Torunia lub okolicy do remontu i przebudowy mieszkania. Chodzi mi o wyburzenie dwóch ścian, postawienie jednej, gładź, kafelki, hydraulika, cyklinowanie podłóg itp.

Zależy mi na solidności, uczciwości i punktualności w wykonaniu.

Bardzo proszę o jakieś namiary. Jest to mieszkanie puste.