Nabu 01.07.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 a co do chwalenia sie: 1 temat o firmie OKNOVID w ktorym ZAZNACZYŁEM I PODKRESLILEM I JEDNOZNACZNIE stwierdziłem, ze nie bronie tej firmy tylko stwierdzam, ze u mnie bylo z tym wykonawca OK.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaweksie 02.07.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 cze czy ktos wie gdzie można kupic kostke granitową np tanio hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAN 18.11.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 WitajcieOkna w moim mieszkaniu montowałem z firmy OKNO PLUS z Fordońskiej w Bydgoszczy , naprawdę solidna firma .Znajomy sprzedaje im stal którą montują w okna i są to najlepsze kształtowniki ( widać że nie oszczędzają na jakości ) W 2008 zamontuję w swoim domu okna właśnie z tej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
todaks 19.11.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 cze czy ktos wie gdzie można kupic kostke granitową np tanio hihihi Co to znaczy "tanio" ? Jeśli cena 320 zł za tonę Ci odpowiada to zadzwoń do firmy Krzywiec w Cypriance koło Włocławka http://www.krzywiec.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAN 28.11.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Mogę polecić cieśli z Gniewkowa robią szybko i solidnie kształt dachu niema znaczenia może być nawet z wieżyczkami trzech ludzi najmłodszy50lat najstarszy 70latek ten najstarszy skakał po dachu jak kot. Czy ja mógłbym również otrzymać od Ciebie namiar na tego cieślę . Człowiek spokojniej śpi jeżeli wie , że dach nie zawali się mu na Ł...... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzena82 05.12.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 jeśli chodzi o dobre firmy to szczególnie ODRADZAM firmę MIROLET PLUS z Bydgoszczy... niesolidni, niesłowni, drodzy, nastawieni typowo na zysk a nie na wykonanie, nie uznają reklamacji....... więcej informacji opisałam w poprzednich wiadomościach. STRZEŻCIE SIĘ MIROLETU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkklaudiusz 05.12.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 chcę wybudowac dom, ale z tego co sie dowiedziałem przepłacę u developera około 100 tysięcy złotych. macie jakis pomysł na firmę czy wykonawców, którzy wybudują dom od A do Z? moze inny pomysl? jak dobrze i za w miare sensowne pieniądze wybudować dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Horatio 16.12.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Czy ktoś zna firmę Carpenter, sprzedaż okien, z ulicy Inowroclawskiej z Bydgoszczy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 18.12.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 W Toruniu - moja ekipa budowlana (właściciel nazywa się Politowski) okazała się zupełnie przyzwoita, czasem były jakieś usterki, ale poprawione. Przede wszystkim byli terminowi, cenowo średni. Kominek budowała firma Lau z Bydgoszczy - tu też nie mam większych uwag. Zdecydowanie najwięcej krwi napsuła mi firma Szyma z Torunia (instalacja co), rozliczenia ciągną się od dłuższego czasu i mam wrażenie, że sporo przepłaciłam. Nie obyło się bez małych złośliwości ze strony właściciela. Wprawdzie to nie są wykonawcy, ale bardzo zadowolona byłam z zakupów w sklepie Fabryka Łazienek - miła i fachowa obsługa, ekspozycja na miejscu raczej z górnej półki cenowej, ale ściągają płytki, wanny itp. od niemal wszystkich producentów po korzystnych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 21.12.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Proszę poleććie jakieś przyzwoite firmy z Bydgoszczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 21.12.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Proszę poleććie jakieś przyzwoite firmy z Bydgoszczy! rzadko się takie spotyka. na zainstalowanie kominka Makrotermu czekam już chyba 1,5 miesiąca i zawsze jest jakaś wymowka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 21.12.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Proszę poleććie jakieś przyzwoite firmy z Bydgoszczy! rzadko się takie spotyka. na zainstalowanie kominka Makrotermu czekam już chyba 1,5 miesiąca i zawsze jest jakaś wymowka. Napisz co to za firma to będziemy już wiedzieli jak rozmawiać z takimi. Ja też buduję w gminie Szubin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 21.12.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 to firma takiego "mojego znajomego". i to jest najgorsze bo w imię dobrych kontaktów nie robisz awantury tylko czekasz. obiecane mam że zrobi mi po kosztach łącznie z materiałem po jego upustach w hurtowni - grzejniki prawie 50%. tak więc czekam bo finansowo jest na moją korzyść. dzisiaj się widzieliśmy i ma być po świętach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 25.12.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 Czy ktoś współpracował z hurtownią budowlaną w Borkowie? Pilnie potrzebuję Waszych opinii.pozdr.u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natash 10.04.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Witam, Szukam ekipy do remontu w bloku (opis w linku) Jesień 2007http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=98953 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anad 16.06.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Jeśli ktoś ma namiary na solidnego tynkarza z Torunia lub okolic to poproszę o namiary.Z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.06.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 ja napewno mogę z czystym sumieniem na tym etapie pod wzgledem wiedzy i fachowosci polecić- -firme budowlana Bbud-Trans z Ina, która od podstaw stawia nam mury -elektryka Z. Grabowskiego, który oprócz swej profesji potrafi podpowiedzieć sporo cennych uwag typu-promocje i obecne trendy niekoniecznie zwiazane z jego profesją -tartak z Rojewicy-Zawiszyna Pana Dylasa - hydraulika W.Banachowskiego - no i Clime Komfort jako specj.od ogrzewania pompą ciepła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saymon 13.08.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Witam wszystkich kto to czyta.Poszukuję sprawdzonego dokładnego i w miarę szybkiego gościa do położenia płytek w domu oraz firmy która położyła by mi około 150 m2 kostki granitowej na podjezdzie.Z góry dziękuję.Informacje proszę na priwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZaKontyK 21.01.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Poszukuję wykonawców do wykończeń. Podeślijcie mi namiary na Waszych wykonawców szczególnie na tych, którzy wg Was godni są polecenia: - Hydraulik z umiejętnością rozkładania instalacji centralnego odkurzacza, - Tynkarz - tynk raczej gipsowy, ale jeśli przekona mnie do innego ..., - Sufit podwieszany z G-K pod stropem drewnianym, - Posadzkarz - podłoga akumulacyjna, warstwa betonu na kablach grzejnych. Kable będą wcześniej położone dlatego umiejętność fruwania mile widziana Dziękuję, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magra77 23.01.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Witam!Potrzebuję pilnie dobrej ekipy lub jednego człowieka z Torunia lub okolicy do remontu i przebudowy mieszkania. Chodzi mi o wyburzenie dwóch ścian, postawienie jednej, gładź, kafelki, hydraulika, cyklinowanie podłóg itp.Zależy mi na solidności, uczciwości i punktualności w wykonaniu.Bardzo proszę o jakieś namiary. Jest to mieszkanie puste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts