HardPlayer 29.06.2012 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Witam.Mam pytanie, a mianowicie czy będzie więcej quiz-ów, które można znaleźć w tym wątku? Bardzo mi się spodobały i chciałbym sobie rozwiązać więcej takich form sprawdzenia wiedzy budowlanej.Mam nadzieję, że quiz-ów będzie jak najwięcej i dziękuję za zainteresowanie moim pytaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 02.07.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Na muratordom.pl jest więcej quizów. Zachęcamy do odwiedzania naszego portalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HardPlayer 02.07.2012 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Dziękuję bardzo za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts