ribisi 29.06.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Cześć, Wykańczam swoją łazienke i pojawil sie kolejny dylemat. Drzwi. Potrzebuje 70 w przystepnej cenie, poniewaz remont pochlonal takie koszta, ze hooohooo... Estetycznie podobaja mi sie szklane. I pytanie. Czy ktos z Was ma kontakt do taniego szklarza, ktory za drzwi z okuciami wzialby mniej niz 1000 zl? Alternatywnym rozwiazaniem sa drzwi techniczne, stalowe, do pomieszczen magazynowych. Bardzo surowy klimat ale bedzie pasowal do mojego loftowego wykonczenia. Co o nich myslicie? Wie ktos, gdzie mozna dostac te drzwi w rozmiarze 70? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drip 02.07.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Wg mnie ani jedne ani drugie. Szklane ładnie się prezentują ale są kompletnie niepraktyczne. Z kolei metalowe są po prostu brzydkie. Wybrałbym drewniane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 07.07.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Pokaż to Twoje wnetrze. O ile pamiętam Porta ma takie drzwi.I ci też: http://dierre-warszawa.pl/drzwi-techniczne.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaczek2004 09.07.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Cześć, Wykańczam swoją łazienke i pojawil sie kolejny dylemat. Drzwi. Potrzebuje 70 w przystepnej cenie, poniewaz remont pochlonal takie koszta, ze hooohooo... Estetycznie podobaja mi sie szklane. I pytanie. Czy ktos z Was ma kontakt do taniego szklarza, ktory za drzwi z okuciami wzialby mniej niz 1000 zl? Alternatywnym rozwiazaniem sa drzwi techniczne, stalowe, do pomieszczen magazynowych. Bardzo surowy klimat ale bedzie pasowal do mojego loftowego wykonczenia. Co o nich myslicie? Wie ktos, gdzie mozna dostac te drzwi w rozmiarze 70? Piękne, szklane drzwi widziałam w komforcie, za przyzwoitą cenę, ale nie wiem czy mają 70. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts