Gimini 31.03.2004 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Witam formułowiczów, szukam opini od uzytkowników jaki wybrac kocioł dwufuncyjny -do wyboru mam -Ariston Modula T2 23 MFFI -Ariston Uno 24 MFFI -Junkers Euroline HRD ZW 23-AE PROSZE O OPINE JAK SIE UZYTKUJE TE MODELE .PLUSY I MINUSY. EWENTUALNIE JAKIES SUGESTIE CO DO WYBORU. PROSZE TAKZE O PODANIE CENY W JAKIEJ ZOSTAŁ ZAKUPIONY TEN KOCIOŁ. POZDRAWIAM WSZYSTKICH NA FORUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syldodge 02.04.2004 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Proponuję rozszerzyć zakres poszukiwań.Jest jeszcze kilka innych znaczących firm.I dlaczego dwu a nie ekonomiczniejszy jednofunkcyjny kociol c.o. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaras 02.04.2004 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Właśnie kupiłem dwufunkcyjnego Vitopenda 100 WHO i czuje coś co można nazwać dyskomfortem pozakupowym, głównie z powodu ceny (3300) . Nie jestem przekonany że będzie on lepiej działał od np jakiegoś Aristona za 2500. Parametrami raczej nie wyróżnia się szczególnie od innych, tańszych kotłów, a nawet niektóre ma gorsze. Wniosek: Chyba nie wiem co Ci poradzić, zawsze są jakieś za i przeciw. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts