Yorey 01.07.2012 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 (edytowane) Wielce Szanowni, wskutek błędnego wyliczenia oraz przyjęcia na starcie chybionej technologii zostało mi jakieś 200szt płyt OSB gr. 18mm, których z radością się pozbędę. Cena, jaką proponuję to 65 PLN/szt. Płyty są do odebrania w miejscowości Warszawa, oczywiście służę pomocą w załadunku i mogę coś pomóc w transporcie. Dodam, że płyty są fabrycznie paczkowane po bodaj 56 szt., ale mogę sprzedawać mniejsze ilości. Producentem płyt jest firma Kronopol. Edytowane 1 Lipca 2012 przez Yorey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dstrupie 05.07.2012 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Jestem zainteresowany prosze podać nr telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yorey 03.08.2012 03:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 w razie gdyby ktoś jeszcze był zainteresowany - jeszcze sporo mi ich zostało - zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts