crowling 01.07.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Cześć, jestem jeszcze przed etapem wylewek i rozpoczęcia prac instalacji C.O w domku. Wg. projektu dewelopera orginalnie piec z zasobnikiem jest w łazience na parterze.Część ściany łazienki stanowi komin do którego ma być podłączony piec. Ja jednak ten piec chcę przenieś o 2m do sąsiedniego pokoju( który będzie pokojem gospodarczym), gdzie ten sam komin z łazienki stanowi fragment ściany tego pokoju, czyli podsumowując w łazience i pokoju znajduje się te sam komin. Jeżeli przeniosę piec i zasobnik do pokoju to muszę zmieniać projekt? W końcu piec jest podłączony do tego samego komina i na tej samej drodze instalacji ze skrzynki budynku do łazienki gdzie miał być orginalnie zamontowany. Proszę o poprawną odpowiedz, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaiba83 03.07.2012 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Niestety musisz zmienić projekt, ponieważ zmienia się punk przyłączenia gazu a to już w projekcie musi być naniesione. Inaczej mogą ci instalacji nie odebrać. Komin kominem, nie wiem jak z wentylacją wygląda jeszcze w tym pokoju bo też musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts