artix1 03.12.2017 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2017 Gratuluję realizacji projektu. Witaj, Dzięki za uznanie, staram się tylko opisywać w przystępny sposób wszystkie moje budowlane przejścia. Sam korzystałem z innych dzienników i mam nadzieję, że mój też się komuś przyda . Na razie nic nie robiłem na łączeniu garażu z podjazdem, jeszcze nie mam pomysłu co tam zrobić, coś pewnie wymyślę wiosną, teraz już nareszcie mogę wykończyć ten szczegół. Może dokleję pas gresu aż do kostki, albo zamontuję jakieś wykończenie z nierdzewki lub blachy ryflowanej, jeszcze nad tym pokumam. Przeniosę Twój post do komentarzy, tam w razie czego zapraszam do dyskusji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 11.12.2017 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Wtojcie u wos . Właśnie mija miesiąc od podpięcia miernika prądu do klimatyzatora. Efekt pomiarów jest co najmniej zadowalający, klimka utrzymując temperaturę w domu sporo powyżej 23'C, zużyła 239kWh, czyli koszt 132zł. Sympatycznie . Trzeba było tak od razu . Cicho, bezobsługowo i oby się nie psuło tfu tfu . Sezon grzewczy za tysiaka to ja rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 17.06.2018 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2018 Ooo mamunciu! Pół roku bez odwiedzin w swoim własnym dzienniku i na FM, tragedia. Praca, życie, do tego wszystkiego dopadł mnie kryzys wieku średniego (podobno) i zrobiłem się "motocyklowy", taki wiatr we włosach i takie tam . W domu niewiele się działo w kwestiach budowlanych, żadnych sensacji też nie było, także jak na razie mamy luzik, z czego bardzo się cieszę. Podłubaliśmy trochę z terenem przed domem, posadziliśmy zieleninkę. Za tydzień zaczynam urlop, postaram się nadrobić pustkę dziennikową, czarną dziurę w zasadzie . Co do ogrzewania, klimka rewelacyjnie zapewniała ciepełko zimą, teraz obniża temperaturę, nie ma już piekarnika w salonie . Jak żonka sprawdzi rachunki za prąd, to pi razy oko zobaczymy ile wydaliśmy na ogrzewanie. Sam nie wiem ile kilowatów poszło w tym sezonie, ale rachunek zimowy za 2 miesiące był o 400zł niższy od tego z ubiegłego roku, także jest nieźle. Do następnego, chyba że będę miał za dużo tego wiatru we włosach i znowu odpłynę. Szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts