19TOMEK65 04.04.2018 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 Sezon grzewczy powoli kończymy więc z czekam na podsumowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 17.06.2018 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2018 Witajcie, pół roku przerwy od dziennika budowy. Ja maniakalny pisarz i wstawiacz fotek, tyle czasu bez swojej twórczości, masakra jakaś . za tydzień zaczynam urlop, także mam nadzieję, że się ogarnę i zacznę pisać i najważniejsze odpowiadać na pytania, bo aż nieprzyzwoicie się zapuściłem w tej sprawie. Pozdrawiam wszystkich ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 18.06.2018 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 artix, miło Cię widzieć po przerwie, tym bardziej, że mam pytanko :)z pewnym poślizgiem, ale przymierzyliśmy się do opalania desek, ale coś jest nie tak, bo opalanie jednej deski zajęło nam pół odziny, a i tak była ledwie muśnięta ogniem. Stawiamy na to, że mamy za małą dyszę, bo nic innego nie przychodzi nam do głowy. Deski leżą już jakiś rok, więc mokre raczej nie są. Możesz napiać jaką masz średnicę dyszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 18.06.2018 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 Artix, o rety! Czekam na aktualizację, czekam. Podsumowanie kosztów ogrzewania klimą też byłoby miłym akcentem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamel23 20.06.2018 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2018 No to jak juz sie pozbierasz i zaczniesz odpisywac to podziel sie opinia aktualna o Hortmaszu. Czy wciaz uzywasz? czy dalej tak samo zadowolony? Czy teraz wybralbys cos innego? Czy Loncin czy moze jednak BS? Czy mozna podlaczyc jakies inne urzadzenia, np plug sniezny z przodu, czy cokolwiek z tylu - czy mozna wypiac podstawowe urzadzenie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19TOMEK65 04.07.2018 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 rachunki za prąd muszą być niskie. W przeciwnym przypadku nie odkładałby tematu na później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaye 04.07.2018 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 Mam pytanie. Co to za wysuwany system na butle gazową w kuchni? Wiem, że kuchnia robiona dawno i szukałam informacji w wątku, ale nie znalazłam, a wyglada to fantastycznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts