Emila3000 27.04.2016 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) czyli u nas też są zielone światki??? to jest najbardziej denerwujące święto. Kompletnie nie wiem po co one i co się w nim robi, Najgorsze jest to, że nigdy nie wiadomo kiedy wypada. Zawsze dowiaduje się o nim kiedy muszę pilnie na zakupy jechać. albo sobie na ten dzień zaplanuje zakupy na cały miesiąc a tu markety pozamykane :mad: Niby sklepy małe pootwierane, raz potrzebowałam pilnie kupić proszek do zmywarki, babki w tych małych sklepach tylko gały wywaliły i proponowały płyn ludwika Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.04.2016 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 czyli u nas też są zielone światki??? to jest najbardziej denerwujące święto. Kompletnie nie wiem po co one i co się w nim robi, Najgorsze jest to, że nigdy nie wiadomo kiedy wypada. Zawsze dowiaduje się o nim kiedy muszę pilnie na zakupy jechać. albo sobie na ten dzień zaplanuje zakupy na cały miesiąc a tu markety pozamykane :mur: Niby sklepy małe pootwierane, raz potrzebowała kupić proszek do zmywarki, babki w tych małych sklepach tylko gały wywaliły i proponowały płyn ludwika o matko Emilka Ale masz racje - tylko dlatego wiem kiedy są, bo u nas sąsiedzi wejścia do domów brzózkami ubierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.04.2016 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Emi, tak sa, ale nie wiedziec czemu to w PL tylko 15maja, ktory wypada w niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 27.04.2016 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 no właśnie w niedzielę, dlatego w kalendarzu nie jest jakoś specjalnie oznaczone na czerwono, bo wszystkie niedziele czerwone :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.04.2016 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Ja tam nie płaczę z powodu zamkniętych sklepów w niedziele i w trakcie świąt... tutaj to norma..wszystkie galerie i sklepy pozamykane w niedziele (kilka spożywczych jest otwartych, ale to też od niedawna).. oooo wróć, grudniowe niedziele są czynne, bo wtedy to zakupowy szał prezentów jest Prawda Artix? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 27.04.2016 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 A ja jeszcze dopisując się do pytania poprzedniczki zapytam , bo chyba mi gdzieś uciekło - na rysunku który zamieściłeś masz ocieplenie fundamentów opisane jako "fund. zewn. 10cm, Hydrostyr 100" , a w stopce 15 cm. Zwiększyłeś ocieplenie czy jakaś pomyłka ? ps Super dziennik budowy, podziwiam. Szkoda, że ząb czasu niektóre zdjęcia zjadł.Witaj, zwiększyłem grubość ocieplenia fundamentu, teraz jest 15 cm Hydrostyru. Podczas budowlanego zaćmienia umysłu, nie pomyslałem o potężnym okapie, powstałym po ociepleniu ścian 20cm styro. 10 cm róznicy to sporo i dosyć szpetnie, dlatego dokleiłem kolejne 5cm, poprawiając tym samym parametry ocieplenia. Zdjątka wsiąkły z dziennika po awarii systemu ImageShack, w wolnych chwilach... taaa mam wolne chwile:D, wkleję jeszcze raz wykasowane fotki. Wszystko mam w kompie, kiedyś na pewno to poprawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 27.04.2016 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Haaa! Gdybym powiedział, że jestem zmęczony, bo zacząłem intensywne treningi w stylu wyginam śmiało ciało z kółkiem, to bym troszkę skłamał . Jakbym wrócił z roboty po 12 godzinach pracy( nie ważne jakaby to była i co się robiło lub nie, to godziny robią swoje), zdjął z wieszaka hulachłop i zaczął się wić jak węgoż, to zszedł bym z tego świata w trybie natychmiastowym. Pięknie bym pewnie wyglądał w dębowej skrzyneczce, jedynym mankamentem byłby ozor wiszący z uśmiechu, którego nie dało się upchnąć z powrotem do pyska . Na razie uprawiam kanaping z telewizoringiem, bardzo wygodny sport, polecam . Jaaaa bardzo sobie cenię wszelakie święta, nawet te zielone cokolwiek one znaczą. 15, 16 i 17 maja będę świętował z rodzinką, nie ma szans na siedzenie samemu w Norge czterech długich dni, bilety lotnicze już kupione, wracam na tydzień. Załapię się na sadzenie pomidorów do tego muszę zrobić płotek pomiędzy kuchnią a salonem, bo maleństwo dzisiaj pierwszy raz stanęło w łóżeczku, zaczyna być mocno mobilne. Raczkuje po całym domu i kombinuje co by tu zmalować . Mmelisa, mieszkając tutaj, też nie widzę jakiś niedogodności z powodu zamkniętych w niedzielę sklepów. Robi się zakupy na weekend w piątek lub sobotę i już. W Polsce zazwyczaj w niedzielę brakuje mi jakiś budowlanych pierdół, czegoś w lodówce itd. konsumpcjonizm gna człowieka po sklepach, zamiast ruszyć zadek i pojechać nad jezioro, w góry czy do lasu. Nie żebym nie lubił zakupów . Co by nie mówić, tu się spokojniej żyje, wszędzie tylko ikke stres, ikke stres, weekendy są święte czyli relaks domu, na sportowo czy wypad do Hytte w lesie. Zupełnie inaczej tu to wszystko wygląda, no i te fiordy człowiekowi jedzą z ręki, to jest chyba najważniejsze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 27.04.2016 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 No wiesz broniłam naszego honoru, Twojego też. Facet tu wypisuje, że mu mało. Dobrze, że nie napisał, że nie taki wiek, wymiary i kolor włosów Jeszcze tego by brakowało, żebym kręcił nosem z powodu wieku, wymiarów czy koloru włosów:). Jestem "młodym" dziennikowym celebrytą, jeszcze nie zmanierowanym, nie mogę kręcić nosem z powodu takich drobiazgów. Żeby od fanek wymagać nienagannego wyglądu, sam musiałbym się za siebie ostro zabrać. Jak już wypracuję solidny czteropak, bikole i stalowe uda, no ten Apollo look, to wtedy nie bedzie zmiłuj się, 90 - 60 -90, może być w innej kolejności, wiek max 70 z groszem, żebyśmy nie rozmawiali tylko o nawracajacych hemoroidach, żylakach czy wiecznych gazach . Trza dbać przecież o prestiż fanklubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 28.04.2016 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 oj popłakałam się dobrze napisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 28.04.2016 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 oj popłakałam się dobrze napisane Też się ubawiłam :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.04.2016 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 i ja :rotfl: Artix, ale Ty to lepiej pracuj nad 6cio pakiem a nie 4ro co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 28.04.2016 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Artix, ale Ty to lepiej pracuj nad 6cio pakiem a nie 4ro co Na początek 4-ro pak - 2 dołoży później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.04.2016 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Pusia, nie wiem o co cho, ale w glowie mysli wiecej niz jedna :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 28.04.2016 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Pusia, nie wiem o co cho, ale w glowie mysli wiecej niz jedna :lol2: Lepiej jej do siebie nie popuszczaj ... tej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.04.2016 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Lepiej jej do siebie nie popuszczaj ... tej myśli [ATTACH=CONFIG]354280[/ATTACH] Pusia, co Ty z tym slownictwem masz? Whiskacza zes juz walnela? beze mnie? popuscic to ja moge, ale swoje zawory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 28.04.2016 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Pusia, co Ty z tym slownictwem masz? Whiskacza zes juz walnela? beze mnie? popuscic to ja moge, ale swoje zawory :rotfl::rotfl::rotfl: mówiłam, że muszę na urlop :rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.04.2016 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 :rotfl::rotfl::rotfl: mówiłam, że muszę na urlop :rotfl::rotfl::rotfl: :lol2: Artix przepraszam Cie za Pusie i jej juz ją przywoluje do porzadku. Pusia! Uspokoj sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 28.04.2016 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Pusia! Uspokoj sie! Już jestem zaspokojona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.04.2016 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Już jestem zaspokojona :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 28.04.2016 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Noo i dziewczyny mi tu się rozkokosiły . Czteropaka się czepiają kurka wodna. Już piszę i objaśniam definicje czteropaka, żeby rozwiać wszelkie niedomówienia i ewentualne domysły. Jak już wszyscy wiemy, chcąc zostać boskim Apollo lub Afrodytą, trzeba najpierw nabrać masy, noo ciałka znaczy. Niewystarczająca ilość materiału rzeźbiarskiego może być przyczyną niedoróbek, a tego byśmy chcieli uniknąć. Czy z wykałaczki wyrzeźbi się fujarkę? Nie, z grubszego kijka już tak . Teraz po fazie "masowania", przechodzimy płynnie do fazy rzeźbienia. Kiedy to zrobić? Prosta sprawa, stajemy przed lustrem, skanujemy swoje mła i jeżeli wynik pokrywa się z szblonem (gruszka), to znaczy, że jesteśmy solidnie przygotowani do drugiego etapu . Pominę rodzaj aktywności fizycznej, a skupię się na uzyskiwaniu magicznego czteropaka. Trenując ciężko i systematycznie nawet, rzeźba zaczyna się pojawiać w górnych partiach ciała i powoli schodzić w dół. Zaczynamy dostrzegać pierwsze zarysy mięśni brzucha poniżej mostka, dwupak wychodzi na światło dzienne. Odstawiając fastfoody i wyroby czekoladowe, po jakimś czasie uwidacznia się druga para mięśni, mamy czteropak, hurra! . Jak już to osiagnęliśmy, w głowie zaczyna się walka z myślami, lecieć dalej z koksem, czy zostawić sobie milusie boczki. Osobiście zostawiam mały parapecik, co by spodnie było na czym zawiesić i nie zjeżdżały z chudego zadka, nie będę przecież nosił szelek. Same widzicie, że sześciopak zabiera zbyt dużo czasu i jest zwyczajnie niepraktyczny. Czteropak "rzondzi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts