Guska1719505912 24.09.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Może to nie pomysł ale ja nie wyobrażam sobie śniadania, szczególnie drugiego bez jogurtów teraz np. zajadam bakomy truskawka - kiwi. większa pojemność i nie ma słodzików a tylko cukier z owoców.do tego lubię czasami śniadaniową słodką bułeczkę a czasem zwykłe sucharki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrij 25.10.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Ja tez uwielbiam jogurt z rana. To pyszne i pożywne. Często dodaję też musli i owoce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 05.11.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Jak dla mnie po imprezie obowiazkowo jest jajecznica, najlepiej na maśle, bo pomaga uporać sie ze spożytym wcześniej alkoholem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.11.2012 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Ostatnio wędlina , która została po imprezie na półmisku,pokroiliśmy w paski dodaliśmy kostkę rosołową ,cebulę krojoną w kostkę,majeranek dla smaku i na górę po plastrze pomidora z mozzarellą także z półmiska z listkiem bazylii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 07.11.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 w wersji dla wegeterian można zjeść samą kostkę rosołową. tez pyszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.11.2012 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 w wersji dla wegeterian można zjeść samą kostkę rosołową. tez pyszne. Powiem CI ,że choć przyjaciele nie wegetarianie to zjedliśmy dwie i popijaliśmy zsiadłym mlekiem by florę bakteryjną wzbogacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żyra 10.11.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Najlepiej kawka i do tego coś. Na pewno coś lekkiego. Chałka z masłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.11.2012 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Ostatnio cacao i nasza przyjaciółka na śniadanie zrobiła do tego super napoju jajka na miękko w kubkach z pieprzem,solą i kawałkami szynki bejcowanej w chłodzie. Zajefajne połączenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukrecja66 27.02.2013 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Najlepiej coś na ciepło, żeby się posilić przed ciężkim dniem. Lubię zupę mleczną, kaszę manną z syropem, naleśniki z pudrem, albo ewentualnie jogurt z musli i owocami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.02.2013 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 w wersji dla wegeterian można zjeść samą kostkę rosołową. tez pyszne. Ty Zochna nie szalej, bo Ci w biodra pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.03.2013 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 A propos bioder......................trza je mieć ;);),a jak sie je ma to na śniadanku potańczyć by można było.:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.03.2013 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Zapomniałem o śniadanku.Jajko sadzone na bekonie i grzanki z grahamki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.03.2013 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Zanim obiadek najpierw śniadanko.Pasta rybna,pasta z twarogu,pasta z mozzarelli i pieczarek marynowanych,pasta jajkowa i grzanki z pieczywa jakie jest w chałupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi24 17.04.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Dobry jest jogurt grecki z prażonymi na maśle (odrobina) wiórkami kokosowymi i płatkami migdałowymi, z orzechami i syropem malinowo-lipowym. Mozna dorzucić płatki kukurydziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
epikurejczyk 18.04.2013 01:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Jogurt grecki jest super. Kocham! http://imageshack.us/a/img43/5796/p10208052.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi24 27.10.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Ewentualnie jakiś serek biały gładki, też pasuje. Ostatnio zrobiłam sobie na śniadanko naleśniki z jabłkiem, posypane cukrem pudrem, miałam też resztę syropu paola żurawinowego to polałam. Lubię też z kremem orzechowym albo czekoladowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Masiwa 29.10.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Ja wracam do owsianek rano, na ciepło są idealne teraz, jak jest szaro buro za oknem, latem wolałam zrobić sobie na szybko koktajl owocowy z otrębami i ziarnami. Poza tym lubię tosty z tostera, ale aktualnie szukam jakiegoś nie za dużego, co by nie zagracać kuchni - poprzedni niestety zakończył żywot i na razie mogę tosty robić w piekarniku, ale rano nie ma na to tyle czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 29.10.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 A ja dzisiaj twarożek grani z połówka awokado i pomidorkami koktajlowymi.Mniammmm....Jutro owsianka z owocami suszonymi i orzechami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aronka 29.10.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Kasza manna albo budyń waniliowy z gęstym syropem malinowym:-) Dawny sposób babci, żebyśmy cokolwiek zjedli;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
judyta87 03.11.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Jeśli macie ochotę na kaloryczne śniadanko, które da Wam powera na cały dzień polecę Wam English breakfast, czyli śniadanko w stylu angielskim. Czego potrzebujemy? - fasolka w sosie pomidorowym (Beaked Beans) do dostania w polskim TESCO. Nie wiem, czy inne markety też mają. - jajka sadzone lub jajeczniczka - pieczony pomidor w przyprawach - pieczone plastry bekonu, kiełbaski i pieczarki - tosty - kaszanka Mocna mieszanka, ale po takiej porcji, człowiek jest naprawdę najedzony Gorąco Wam polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts