kogutor 02.07.2012 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Witam wszystkich, kupiłem dom z drzewa,który stoi na stopach fundamentowych.Problem z tym,że nie wiem czym obudować stopy tak,aby zamaskować stopy wokół domu. A tak to wygląda na fotce. Z góry dziekuję za rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 02.07.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 A po co obudowywać? Posadź niskie roślinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kogutor 02.07.2012 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 No właśnie roślinki roślinkami,ale obudować muszę aby się coś futerkowego nie wprowadzilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aedifico 03.07.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 http://www.kerrock.net.pl/plyty.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 03.07.2012 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 No właśnie roślinki roślinkami,ale obudować muszę aby się coś futerkowego nie wprowadzilo. futerkowe coś to się wprowadzi raczej dopiero po "obudowaniu".... aha - i to co widać na zdjęciu nie są stopy fundamentowe, tylko słupy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kogutor 03.07.2012 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 No dobrze,wiem już,że stopy to nie stopy a słupy,lecz nadal brak pomysłu na ich obudowanie.A właśnie obudowanie domu jest tematem mnie interesującym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts