orzecho 02.07.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Witam, mam pytanie czy robił ktos z was kosztorys powykonawczy dla Pekao S.A. Własnie kończe pierwszy etap budowy i muszę zrobić rozliczenie I transzy kredytu, a następnie przyjeżdża gość na kontrole. Dzwoniłem do banku i pytałem o jakiś druk na którym to ma być zrobione i mówiła, że nie ma specjalnego druku. Może ktoś robił coś takiego pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ConradBeata 19.07.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 wypełniasz na tym druku (kosztorysie) który robiłeś na początku przy składaniu wniosku, na marginesie kontrole z PKo S.A to porażka, Pani za biurkiem nie wie że czasami jedne prace następują po skończeniu innych, jak masz inaczej w umowie, to już problem, u mnie przez rok byli na kontroli chyba z 6 razy, a w innych bankach przyjeżdżają raz na 2 lata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts