mymon 02.07.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Witam!w jaki sposób wyznaczyć poziomy na ścianach zewnętrznych, tak aby zgadzały się poziomy fug na rogach ścian?Dodam że są dość długie odcinki ścian.Mam dostęp do sprzętu geodezyjnego tylko chce się upewnić czy da rade to wykonać dość doładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aedifico 03.07.2012 04:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Witam! w jaki sposób wyznaczyć poziomy na ścianach zewnętrznych, tak aby zgadzały się poziomy fug na rogach ścian? Dodam że są dość długie odcinki ścian. Mam dostęp do sprzętu geodezyjnego tylko chce się upewnić czy da rade to wykonać dość doładnie. Niwelatorem spokojnie można przenosić poziomy na takim odcinku do 1 mm dokładności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artur21 29.10.2012 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Witam bardzo serdecznie! Tez wykonywałem w domu elewacje z klinkieru jeśli Państwo potrzebujecie fachowców mam namiary na solidna firmę. Więcej informacji przez pocztę [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 29.10.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Witam bardzo serdecznie! Tez wykonywałem w domu elewacje z klinkieru jeśli Państwo potrzebujecie fachowców mam namiary na solidna firmę. Więcej informacji przez pocztę [email protected] WOW , i aż jeden post... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 29.10.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Heh... ja też znam speców od nie tylko klinkieru ale i cegły ręcznie formowanej, a to deczko wyższa szkoła jazdy i tak naprawdę albo spoina jest idealnie taka sama, albo zachowany poziom cegły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arancha 30.10.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Mozecie podpowiedzieć jaka jest cena za ułożenie cegły ręcznie formowanej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pijo23 14.12.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Zależy od trudności wykonania elewacji ale ceny wahają się od 170-220zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts