cypryski 17.10.2013 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Nie odzywałem się długo, ale w sumie nie było nic nowego o czym mógłbym napisać... Walczę w tej chwili o dokończenie różnych drobnych prac (elektryka, konfiguracja systemu alarmowego, regulacja grzejników itp.). Natomiast po dzisiejszych pomiarach wilgotności wylewek mamy już termin montażu podłóg: za tydzień w środę A więc na następny weekend dom będzie wyglądał w środku NARESZCIE prawie normalnie Hurra! Pozdrawiam wszystkich i oczywiście będę wciąż prowadzić ten dziennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.10.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 super ze podłogi juz niebawem Jak jedziemy to patrze czasem czy jakiś samochód u Was budowlany nie stoi, ze może cos nowego pokażesz co u Was A jak te drobne prace ??, chyba z nimi jest zawsze problem żeby fachowców sciągnąc na poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 17.10.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 To bardzo dobre wieści, że podłogi już niedługo. Trzymam kciuki za walkę o dokończenie. Będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 18.10.2013 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Zdjęcia tego do końca nie oddają, ale jesień widziana z okien domku jest naprawdę prześliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 18.10.2013 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 fajne macie te brzózki szkoda ze u mnie nic nie rośnie chciałam podpytać o internet, jak się sprawuje lokalne łącze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 18.10.2013 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Iwonko, Internet śmiga BARDZO dobrze, jest silny sygnał radiowy z nadajnika umieszczonego na wieży widocznej z moich okien Także z czystym sumieniem polecam (możesz się powołać na sąsiada ). Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 19.10.2013 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Dobre wiadomości Do środy szybko dni przelecą i wyczekiwane panele będą na swoim miejscu. Sama się już zaczynam rozglądać za wzorem, kolorem no i ceną. Widać ,że jeszcze wiele domów powstanie na Twoim osiedlu.. Pozdrawiam Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 20.10.2013 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Renatko, to są deski dębowe - na położenie paneli nie musielibyśmy czekać aż 4 miesiące od wylewek Domków buduje się tutaj bardzo dużo, nawet wczoraj z okna zauważyłem świeżutkie fundamenty na działce, która dotąd była zupełnie pusta... Cieszymy się z tego, bo w nocy jest bardzo ciemno w naszej bezpośredniej okolicy. Przydałoby się więcej sąsiadów Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 20.10.2013 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Moja skleroza nie ma granic...... wypadło mi z głowy że to nie panele I to już cztery miesiące:o Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 23.10.2013 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Panowie od podłóg przyjechali już w poniedziałek i po dwóch dniach pracy mamy wszędzie ułożone deski Zostały do zrobienia tylko schody oraz kątowniki pomiędzy pokojami - to wszystko powinno być dokończone dzisiaj. Wreszcie koniec życia na betonie, a podłogi i listwy przypodłogowe wyszły naszym skromnym zdaniem... fenomenalnie Nie mogę sobie odmówić zamieszczenia aż dwóch serii zdjęć... Poniżej zdjęcia zrobione wczoraj wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 23.10.2013 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Pozostałe zdjęcia, ostatnie trzy są z dzisiejszego poranka. Mam nadzieję, że jutro będę mógł już zamieścić zdjęcia schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 23.10.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Pięknie! Widać, że kicia też zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.10.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 ooo podłoga właśnie miałam podpytać co fajnego Wam przywieźli i czy czasem nie jest to już podłoga;) ...tak to jest jak ma się taką wścibską sąsiadkę :lol2: a tu widzę ze już prawie wszystko gotowe, bardzo jestem ciekawa Waszych schodów :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 23.10.2013 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Kicia miała dwa ciężkie dni bo było STRASZNIE głośno kiedy panowie przycinali deski... siedziała cały czas pod kołdrą w jednej z sypialni na górze i nawet nie schodziła do kuwety aż do wieczora Ale w tej chwili już sobie spokojnie obwąchuje nowe zapachy Iwonko, schody to raczej nie będzie nic specjalnego... po prostu trepy, na szczęście udało się nam załatwić to samo drewno, z którego są deski, a więc kolorystycznie powinno być OK. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 23.10.2013 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Aha, dodam jeszcze że niestety na razie pozostaną tymczasowe barierki Budżet na ten rok już się skończył, więc zrobimy docelowe barierki i uchwyt przy najbliższej okazji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.10.2013 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 jak schody , gotowe już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 25.10.2013 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Z tak zwanych przyczyn obiektywnych, schody będą gotowe prawdopodobnie dopiero dzisiaj wieczorem Dzięki za pamięć, oczywiście zamieszczę zdjęcia jak tylko będzie co pokazać. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.10.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Z tak zwanych przyczyn obiektywnych, schody będą gotowe prawdopodobnie dopiero dzisiaj wieczorem Dzięki za pamięć, oczywiście zamieszczę zdjęcia jak tylko będzie co pokazać. Pozdrawiam! rozumiem Samochodów nie było to myślałam ze juz kotka śmiga po fajnych schodach mnie ciesza postępy u Was bo odnoszę to do siebie i patrze co nastąpi kiedyś u mnie po etapach brudu i tynków i wylewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 26.10.2013 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Niestety nie udało się skończyć schodów wczoraj... na razie robota jest rozgrzebana i musimy ostrożnie stąpać po nieprzyklejonych deskach Jedno już wiem na pewno - zrobienie nawet najprostszych schodów nie jest wcale łatwe ani szybkie. Będziemy kończyć prawdopodobnie w poniedziałek, ale nawet wtedy potrzebne będą dodatkowe wykończenia boków schodów, o których nie pomyśleliśmy wcześniej. Będzie to wymagało dodatkowego zlecenia, czyli nowe wydatki Cieszę się, że schody są już ostatnim zadaniem budowlanym w tym roku, albowiem jestem już kompletnie wykończony - finansowo i psychicznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 29.10.2013 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Dzisiaj schody "się robią", mam nadzieję że do wieczora będzie po wszystkim. Przy okazji mieliśmy małego, sympatycznego gościa. Bardzo przerażonego. Ale chociaż było nam szkoda, musieliśmy go pożegnać. Po prostu wiem, że Pani Domu byłaby jeszcze bardziej przerażona gdybyśmy go zostawili... I nie wiem kto by szybciej wyleciał z domu - ja czy ten niewinny maluch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts