cypryski 24.04.2014 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 sheila, nie ma sprawy. Aczkolwiek jeszcze nieprędko bo najpierw musimy zrobić projekt ogrodu... Niemniej gołym okiem widać, że granicy działki stoi 5-6 sztuk bardzo ładnych brzózek, które na 100% będzie trzeba wykopać przy pracach nad ogrodzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość AiŁ_gość 24.04.2014 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Niedaleko nas są jeszcze niesprzedane działki z brzózkami. Mam w planach zapytać dewelopera czy można odkopać kilka sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 24.04.2014 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Przykro mi to powiedzieć, ale kiedyś z okna widziałem sąsiadów, którzy buszowali po SPRZEDANYCH już działkach wykopując co ciekawsze roślinki... A potem spokojnym spacerkiem udali się do domu wraz ze zdobyczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość AiŁ_gość 24.04.2014 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 To klasyczny przypadek działania pewnej części naszego społeczeństwa ( wierzę, że ciągle mniejszości ) Smutne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.04.2014 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 taras super juz w całości u mnie nie ma ani jednej niestety brzozki a takie ładne niektóre są w okolicy jedna jak będziesz mial za dużo tez chętnie przygarne za duzo to tez potem dużo lisci do sprzątania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 24.04.2014 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Iwonko, dam znać kiedy będziemy się zbliżać do wykopków Raczej w przyszłym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 25.04.2014 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Drobne nowe rzeczy, które cieszą Czyli: 1) firanki w oknie kuchennym (ponowne podziękowania dla kochanej Teściowej) 2) zestaw noży 3) komplet garnków 4) nareszcie porządne patelnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheila 25.04.2014 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 sheila, nie ma sprawy. Aczkolwiek jeszcze nieprędko bo najpierw musimy zrobić projekt ogrodu... Niemniej gołym okiem widać, że granicy działki stoi 5-6 sztuk bardzo ładnych brzózek, które na 100% będzie trzeba wykopać przy pracach nad ogrodzeniem. Zupełnie mi się nie śpieszy - nam do ogrodu jeszcze taaaaaak daleko, że ho ho. Siedzę co prawda już nad projektem, ale na razie to tylko zbieranie pomysłów i próba umiejscowienia zasadniczych elementów ogrod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheila 25.04.2014 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Drobne nowe rzeczy, które cieszą Czyli: 1) firanki w oknie kuchennym (ponowne podziękowania dla kochanej Teściowej) 2) zestaw noży 3) komplet garnków 4) nareszcie porządne patelnie [ATTACH=CONFIG]256516[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]256517[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]256519[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]256520[/ATTACH] Wszystko świetne! A już najbardziej podobają mi się patelnie - nasze są już tak zjechane że aż wołają o wymianę, ale mając w perspektywie budowę celowo wstrzymuję się z zakupem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 26.04.2014 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 sheila, dziękuję I masz rację, lepiej wszelkie takie zakupy odłożyć na czes po budowie. Na razie oszczędzaj każdy grosz, bo będzie potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 26.04.2014 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Już dawno obiecałem ivy17 zdjęcia kuchni, więc nadrabiam zaległości. Albowiem czyściej i lepiej niż w tej chwili nigdy tam chyba nie będzie Jeszcze zostało kilka drobnych rzeczy: zasłonka w miejscu gdzie blat dochodzi do ściany (tam na podłodze przechowujemy wodę, jedzenie dla kota itp.) no i oczywiście oświetlenie na sufit (wciąż zwisa tam żarówka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość AiŁ_gość 26.04.2014 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 (edytowane) Wszystko świetne! A już najbardziej podobają mi się patelnie - nasze są już tak zjechane że aż wołają o wymianę, ale mając w perspektywie budowę celowo wstrzymuję się z zakupem. Nam by się przydał komplet takich super noży:rolleyes: sheila Patelnie bym wymieniła. Mogę Ci polecić fajną i niedrogą. Użytkuję około 2 lat i nie ma nawet jednej ryski. Tefal enjoy. Cena zależna od rozmiaru. Ja mam 32 cm i dla naszej 4 jest wystarczająca. Edytowane 26 Kwietnia 2014 przez AiŁ_gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość AiŁ_gość 26.04.2014 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 (edytowane) cypryski Fajnie, że wrzuciłeś zdjęcia kuchni Bardzo podoba mi się blat ( to chyba drewno, jak się użytkuje ?) , ułożenie płytek na podłodze, wysokość kontaktów. Również planuję okap podszafkowy. Ładnie to wygląda. Edytowane 26 Kwietnia 2014 przez AiŁ_gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 26.04.2014 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Cyprysku, fantastyczna, ciepła, domowa kuchnia Aż chce się coś ugotować. Czy mógłbyś napisać jakie macie oświetlenie pod szafkami wiszącymi? Wszystko ładnie zamaskowane, nic nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 27.04.2014 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Bardzo dziękuję za miłe słowa Blat jest drewniany z Ikei. Użytkuje się bardzo dobrze, ale nie ma co ukrywać że pozostają na nim różne mniej lub bardziej trwałe ślady. Taki urok drewna Oświetlenie pod szafkami to dwie taśmy LED, zapalane z łącznika przy wejściu do kuchni. Pozdrawiam wszystkich ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.04.2014 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 dziękuję za zdjęcia kuchnia bardzo domowa, zapewne dobrze sie użytkuje prezenty super ja czekam az moje patelnie i inne gromadzone przedmioty będę mogła używać juz u siebie jak tam tarasik? testy były? ? taka ladna pogoda to pewnie juz sie relaksujecie na swoim tarasiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość AiŁ_gość 05.05.2014 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Byliśmy u Was pod domem w niedzielę Będziecie podnosić teren wokół domu czy ogród zostanie w takim zagłębieniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 06.05.2014 05:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Miło było Was gościć. Niestety tylko duchem, gdyż ciałem byliśmy dość daleko Odpowiadając na pytanie: tak, będziemy musieli wyrównać cały teren i nawieźć dużo ziemi. Ale to już zadanie raczej na przyszły rok. Przez zimę popracujemy nad projektem ogrodu, bo szczerze mówiąc nie mamy na razie spójnej koncepcji Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość AiŁ_gość 06.05.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 (edytowane) Będziemy jeszcze w piątek, podejrzeć budowę blisko Was. Na żywo brzózki jeszcze piękniejsze. No i karmnik na jednej też jest Pozdrawiam! Edytowane 6 Maja 2014 przez AiŁ_gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cypryski 08.05.2014 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Wkrótce - może nawet dzisiaj - spodziewamy się transportu stołu i ław na taras, aby móc nareszcie wygodnie zasiąść do kawy/piwa/grilla Oczywiście zrobię zdjęcia zaraz jak meble przyjadą. Tymczasem wrzucam kilka zdjątek z aktualnej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts