Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Remont naszej Kostki

Recommended Posts

Taką kosteczkę można pięknie zrobić. Dobrze że chcecie wszystko robić sami, taką pracę bardziej się ceni, wiem coś o tym, niestety czasowo wychodzi znacznie dłuzej. Nasza się juz 3 lata ciągnie :D, ale wierzę, ze Wam pójdzie szybciej :yes:

Będę podgladać, tylko strona galerii strasznie wolno chodzi (przynajmiej mi bo mam tylko 2mb :() czy możecie wrzucać więcej zdjęc na muratora?

Pozdrawiam, alladyn :)

Mam nadzieje, że teraz będziesz mogła obejrzeć zdjęcia :) Na szybko przerzedziłem to co wrzuciłem na stronę. Rozumiem twój ból z 2mb/s... w domu też mam takie łączę. Dlatego korzystam w pracy z 80mb/s i każdy post wrzucałem w magiczne 30 sekund :D Pozdrawiam

• 1 month później...

Wpisów z dopingiem jakoś brak więc wrzucę tylko linki do strony z relacją - dla potomnych :)

Mały update rzutów domu i wizualizacji 3D - > http://mozej.pl/?p=577

Lista postów z postępami prac, w tym najnowszy i najbardziej owocny etap (54-70 dzień) -> http://mozej.pl/?page_id=462

Zapraszam do czytania i oglądania. Mam nadzieje że pociesze przynajmniej jedną duszę, która tak jak ja żyje w pyle i kurzu szykując swoje gniazdko :)

Jak oglądam Wasze zdjęcia to przypominają mi sie nasze początki :yes: Dobrze, ze mamy je już za sobą :p

Mam pytanie: na wizualizacji 3d widziałam, że robicie wc i łazienke osobno, chociaż właściwie w tym samym miejscu. NIe łatwiej byłoby zrobic po prostu jedną dużą łazienkę z kibelkiem? I pozbyć się tych ścian i dodatkowych drzwi na korytarzu??

Będę dalej podglądać :D

Edytowane przez alladyn71

• 1 year później...
Postawiłem przypomnieć sobie na jakim etapie zabrakło mi czasu na prowadzenie tego dziennika (przy równoczesnym prowadzeniu bloga) i.... jestem przerażony jak ten czas leci ;) Przed paroma dniami żona w rozmowie z rodzicami powiedziała "rok temu gdy zaczęliśmy remont..." moi rodzice przerwali jej i poprawili "2 lata temu jak zaczęliście remont" :) Z dnia na dzień nowe wyzwania, nowe cele i wyznaczanie kolejnych. Ale jesteśmy coraz bliżej końca bo już za miesiąc planuje oficjalnie wystrzelić korkiem szampana. Ostatnie 2 numery Muratora gościłem z moim domem w 3 artykułach więc jeśli ktoś jest ciekawy co i jak wygląda u mnie obecnie to zapraszam -> http://www.mozej.pl

• 4 weeks później...
  • 3 months później...