busiak76 05.07.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Witam. Mam do sprzedania pompę Stiebel eltron WPW 10 woda- woda uzywana przez dwa lat. Niestety okazało się ,że studniarz źle wykonał mi studnie i pojawił sie problem. Musiałbym od nowa wykopać dwie studnie . Jednak to dość duży koszt i jeszcze zorana działka. Nie chcę sie w to bawić i postanowiłem sprzedać pompę. Jeżeli któs by sobie montował pompe woda-woda ti chciałby kupic taniej to oferta jest dla niego . cena nowej około 8000 Euro u mnie 2500 euro.Więcej szczegółów pod telefoneme 796678899 Arek. Jestem z województw łódzkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulik_ 05.07.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 A stosowałeś wymiennik pośredni ?Czy bezpośrednio podawałeś wodę z studni na wymiennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts