majeczka777 05.07.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Witam mam problem, mieszkanie dwupoziomowe wszędzie te same panele oprócz wiatrołapu i kuchni z aneksem no i łazienek(gdzie są płytki) Mam dylemat z korytarzem , (gdzie są schody), mianowicie jest mi tam za ciemno i nie wiem teraz co zrobić ??Czy wymienić panele na jasne?? czy zastosować inne rozwiązanie ?Chciałabym zachować spojność.Poniżej zamieszczam zdjęcie.. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/d7b45af78265c6af.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 05.07.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 zostaw, tak jak jest i przesuń komódkę bardziej na środek ścianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majeczka777 07.07.2012 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 A jak rozjaśnić wnętrze?? nadal bedzie ciemno )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 07.07.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Panele gryzą się z drzwiami (może to kwestia światła - nie upieram się) to gdzie tu spójność. A już ta komódka to spójna jest z niczym. Wywal ją w diabły i będzie od razu lepiej. Moim zdaniem ciemno nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts