remx 31.03.2004 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Czy ktoś z was zalewał od środka metalowe słupki ogrodzeniowe betonem.Tj całe słupki a nie tylko trochę od góry aby woda nie wciekała.Miałoby to tą zaletę, że nie dawałoby się sprzedać na złomie - bo chyba nie ma prostego sposobu na wykruszenie z nich betonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 01.04.2004 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 My zalalismy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej 1 01.04.2004 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Swoje zalalem . Ale oprocz tego zrobilem czapeczki. Woda nie wcieka, i nikt jak do tej pory na zlom ich nie wywiozl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 01.04.2004 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Czy zalewaliście od razu cały słupek?I czy to był jakiś rozwodniony beton, czy raczej gęsty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowicjusz 01.04.2004 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Spotkałem się już z tym, że stalowe rury słupków zostały rozerwane przez zamarzającą wodę, wchłoniętą w zaprawę wypełniającą słupki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 01.04.2004 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Ale chyba te słupki były z jakiejś cienkiej blachy. Sam się przez moment nad tym zastanawiałem i wydaje mi się, że przy ściance grubości kilku mm to byłoby trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowicjusz 01.04.2004 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Mylisz się-były wykonane z grubościennych, stalowych rur i starannie wypełnione, co stało się przyczyną kosztownych prac naprawczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 02.04.2004 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 No coz, moglo sie tak stac, tylko po co bylo zalewac wtedy, gdy jeszcze byly mrozy? Z naszymi nic sie nie stalo, ale zalewane byly w lipcu. Beton nie byl ani rzadki jak woda, ani za gesty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 02.04.2004 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Pęknąć mogą też jak woda deszczowa w nich postoi do zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowicjusz 02.04.2004 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Wypełnienie słupków betonem powinno być przede wszystkim nienasiąkliwe. mbz: Opisane wcześniej słupki też wypełniono podczas ciepłego lata, a zniszczenia, co oczywiste, powstały zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Faraon1 03.04.2004 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2004 Ja wypełniałem tylko formę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 03.04.2004 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2004 Nowicjusz:Wypełnienie nienasiąkliwe tzn jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts