Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Planujemy wnętrza Anulki

Recommended Posts

• 2 months później...

Witam po długiej nieobecności, ale przeprowadzka nas maksymalnie pochłonęła...

O tak! Przeprowadzka. Od 14.12.2012 mieszkam w swoim domku! I jest super! Póki co wszystko wydaje mi się bardzo funkcjonalne, przestrzeni jest dużo, oczywiście pracy też nadal, gdyż wnętrze domu nie jest wykończone całkowicie, brakuje jeszcze wielu mebli, ale juz na swoim i to cieszy najbardziej. Niebawem umieszczę nowe zdjęcia, zapraszam do sugestii, komentarzy, wskazówek...

Wesołych Świąt!

• 1 month później...

Bardzo piękny dom, pomysły na dekoracje również super. Podobają mi się zwłaszcza łazienki i ciekawe pomysły na tapetę (kratka jest moim faworytem). Co do sugestii to zmieniłabym zasłony w kuchni na jaśniejsze, które rozświetlą wnętrze, poniżej przykłady:

zaslona-gotowa-carmel-inspire,big.jpg

zaslona-gotowa-muna,big.jpg

te powyżej znalazłam na leroy merlin

Powodzenia w aranżacji :)

• 3 weeks później...

Wiosenne porządki czas zacząć - tylko skąd czerpać na to siły, kiedy jest 11 marca, za oknem -7 stopni i 30cm śniegu!

Jestem osobą raczej zabieganą - pobudka o 5:30, przygotowania do pracy, przygotowania córki do wyjścia, wyjście z domu o 7:15, powrót ok 17 - jeśli nie jadę na żadne zakupy... jakiś obiad dla rodziny... zabawa z córką i o 20 brak siły na cokolwiek więcej...

Macie jakieś pomysły na wiosenną energię?

Alcia.jpg

• 1 month później...
  • 8 months później...
witajcie rowniez na wiosne zaczynamy z budowa anulki. tylko chcemy troszke inny 2 pokoje plus aneks z kuchnia. znalezlismy juz plan projektu tylko nie wiemy kto go zrobil i kto go zrealizowal. mam pytanko do was od samego poczatku co z przylaczami co z szambem. mam prosbe dam numer telefonu oddzwonie jak cos. 602877409. jestesmy z lodzi. pozdrawiam i czekam na kontakt z osobami ktore mogly by mi pomoc. i ostatnie pytanie ile wydaliscie kasy do tej pory by zamieszkac. pozdrawiam jacek z asiaresize$1000-1000-1,text$anulkowiczka.jpg

witajcie rowniez na wiosne zaczynamy z budowa anulki. tylko chcemy troszke inny 2 pokoje plus aneks z kuchnia. znalezlismy juz plan projektu tylko nie wiemy kto go zrobil i kto go zrealizowal. mam pytanko do was od samego poczatku co z przylaczami co z szambem. mam prosbe dam numer telefonu oddzwonie jak cos. 602877409. jestesmy z lodzi. pozdrawiam i czekam na kontakt z osobami ktore mogly by mi pomoc. i ostatnie pytanie ile wydaliscie kasy do tej pory by zamieszkac. pozdrawiam jacek z asia[ATTACH=CONFIG]240108[/ATTACH]

witaj;)

ja wiem skad to zdjecie podaje link bloga http://www.malydomek141.mojabudowa.pl/ jest takze na extradom.pl

my bedziemy anulke budowac w okolicy pabianic kolo Łodzi;)pozdrawiam