markon2 06.07.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 (edytowane) uzywaliscie klejów tej firmy do grafitowego styro czy sa to dobrej jakosci klejesprzedawca zalecał go własnie do styro grafitowego poniewaz jest zbrojony włóknami do siatki i do klejenia uniwersalny , co wy na to. A moze polecicie cos innego po niedzieli zaczynam kleic styro (genderka 032 grafit) Edytowane 6 Lipca 2012 przez markon2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachowiec1980 18.11.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Cześć, używałem tych klejów i jak najbardziej mogę je polecić. Do grafitowego styropianu użyłem mocniejszego kleju tego do zatapiania siatki nazywał się Ekomix do siatki lub Plus. Tak w ogóle to dział techniczny zaproponował mi również piankę Termo do ociepleń ale zdecydowałem się na klej mineralny.pzdr. krzysiek-fachowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts