ekmir 07.07.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Jak zamocować rurki ogrzewania podłogowego aby nie dziurawić folii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 09.07.2012 04:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 taśma, klej, siatka montażowa, płyty montażowe itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekmir 09.07.2012 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Wylewka ma być anhydrytowa. Siatka nie jest zalecana przez wykonawców tego typu wylewek. Styropian jest już rozłożony więc nie wchodza w grę rozwiazania systemowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekmir 03.08.2012 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 A jakie rury polecacie:- Rofix?- Purmo które sa lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataSlawek 03.08.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 A dlaczego nie chcesz dziurawić folię? Polecam sposób montażu jaki mam u siebie, układałem według projektu i tam było takie rozwiązanie. A polecam dlatego, że chwalili to sobie wylewkarze, całość jest sztywna i rury im wogóle nie wychodziły nic nie trzeba było dociskać: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1a92221edb908d94.html Listwy są drogie ale w tym wypadku układasz je tylko w krzyż całość się usztywnia i trzyma razem, poza tym łatwiej zachować odległości, moje rurki to pex uponora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekmir 06.08.2012 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 A co w temacie rur, na które się zdecydować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekmir 07.08.2012 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Czy są jakieś zalecenia co do układania (prowadzenia) rur wodnego ogrzewania podłogowego przy kominku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts