Heath 01.04.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Jestem właściwie zdecydowany na Dom na wzgórzu Archona (Aneks 1). Czy ktoś może udzielić jakiś porad sugestii co do budowy? Ile czasu zabrało wam budowanie? Czy wystarczą 2 sezony żeby się wprowadzić? Jakie koszty? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mx 17.01.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Cześć , odkupiłem stan surowy zamknięty i wprowadziłem trochę zmian min.adaptacja garażu na dodatkowy pokój,ogólnie nie jest zły ale na tym etapie trudno coś więcej powiedzieć.Pozdrawiam mx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mx 05.02.2005 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 Ciekawe czuy jeszcze ktoś buduje ten sam dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mx 05.02.2005 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 Ciekawe czy jeszcze ktoś buduje ten sam dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts