SirMarcin81 08.07.2012 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Witam. Kupiłem pare dni temu dom typu klocek z początku lat 90. Zerwałem gumolit płyty i deski i co sie okazało pod deskami jest szlaka. Pod szlaka jest strop. I teraz chciałbym usunac szlake położyc styropian i zalac go prawidlowa podłoga około 5 cm. Prosze o rady jakto prawidłowo zrobic. Tzn. jaks folie pod styropian dylatacje czy jeszce cos innego. Prosze o rady bo jestem zielony w tym a che to prawidłowo zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parkiet 08.07.2012 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Witam. Kupiłem pare dni temu dom typu klocek z początku lat 90. Zerwałem gumolit płyty i deski i co sie okazało pod deskami jest szlaka. Pod szlaka jest strop. I teraz chciałbym usunac szlake położyc styropian i zalac go prawidlowa podłoga około 5 cm. Prosze o rady jakto prawidłowo zrobic. Tzn. jaks folie pod styropian dylatacje czy jeszce cos innego. Prosze o rady bo jestem zielony w tym a che to prawidłowo zrobic. Folia +styropian+folia +wylewka. Dla wyrównania stropu możesz użyć suchego piasku. Wylewka maszynowa, robiona przez dobrą firmę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts