walek 30.05.2002 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2002 Pytanie? Czy mozna ułożyć(przykleić)glazurę do glazury na ścianie. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.05.2002 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2002 Tak, najlepiej na gume do żucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlody 30.05.2002 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2002 Oczywiście. Bodajże Atlas ma taki specjalny klej do płytek, który trzyma się również glazury. Widziałem osobiście ich reklame. Są cztery płytki przyklejone na już istniejącej warstwie płytek.Zapytasz w sklepie o taki klej to Ci podadzą szczegóły. Sam chciałem u siebie tak zrobić ale ściany miałem za bardzo krzywe i położyłem płyty gipsowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bordoś 30.05.2002 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2002 Jeśli ta stara glazura jest dobrze przyklejona i mocno się trzyma to oczywiście można. Przed położeniem najlepiej zmatowić szlifierką starą glazurę. Nawet są specjalne kleje do tego celu np. zaprawa klejowa ATLAS PLUS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts