ptysiu19 09.07.2012 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 (edytowane) Mam problem z aranżacją pokoju, otóż...mam dziwny układ ścian i chciałabym to jakos fajnie zagospodarować. Na rysunku nr 1 pokazuje przekrój pokoju, na rysunku nr 2 jest pokazana szafa do zabudowy, którą chciałabym wstawić na ściane nr 2 (rys. 1) tam gdzie zaznaczone czerwonymi kreskami. Co o takim czymś myślicie ? Na rysunku nr 3 pokazałam jak to wszystko wyglądałoby od góry oraz zaznaczyłam co oznaczają numerki. Problem jest również w szafie, ponieważ miałaby ona być tam gdzie ściana nr 2 (rys 1), ma ona około 6-7metrów długości, chciałbym tą szafę na całej długości ściany, ale tak jak to pokazane na rysunku nr 2 - żeby po środku była półka na TV. Co o tym myślicie ? Macie pomysł jak to może wyglądać rysunek numer 1 - rysunek numer 2 - rysunek numer 3 - Bardzo serdecznie dziękuję za wszystko rady z góry, jest to dla mnie naprawde bardzo ważne ! Edytowane 9 Lipca 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 09.07.2012 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 (edytowane) Biurko masz w najciemniejszym miejscu. Wyposażenie i elementy stałe nie trzymają proporcji (chyba że drzwi mają 40 cm). Ta zebra to nei jest docelowa, prawda? Wrzuć plan z wymiarami, bo trudno się w tym połapać... A zdjęcia wklejaj do postu, bo kiepsko się je ogląda gdzieś obok Edytowane 9 Lipca 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts