Rafal_C 01.04.2004 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Witam ponownie. Mam jeszcze jedno pytanie.Moze ktos móglby mi podpowiedziec jak skutecznie wykonac obrobke okna dachowego w plycie kartonowo-gipsowej by nie pekalo itp.? Sam okna nie bede montowal, ale bede robil pozniej jego obrobke i chcialbym uniknac ewentualnych bledow. Prosze pomózcie.PozdrawiamRafal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea3 02.04.2004 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 W futrynie okna dachowego jest specialny rowek w którym umieszczasz płytę KG przynajmniej tak jest w ROTO i nic nie pęka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 03.04.2004 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2004 Tak samo jest we wszystkich oknach, z tym, że powinien być profil. Sama płyta nie wystarczy. No i pamietaj o odpowiednim ukształtowaniu. Szczegóły mozna zobaczyć na schematach ze stron producentów płyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piogron 28.03.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Podciągam temat, może ktoś wie gdzie można podejrzeć jak prawidłowo zamontować stelaż wokół okna dachowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 28.03.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 http://www.rigips.pl/strony/biblioteka/03_etapy_zabudowy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piogron 28.03.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Dzięki za linka zrozumiałem prawie wszystko. Z opisu jak i z rysunku nie mogę wywnioskować do czego przymocowuje się profile główne, które wyznaczają glif górny i dolny otworu okiennego. Rozumiem,że do krokwi przymocowuje się profil U i wsuwa się w nie profile główne, które wyznaczają te glify,ale czy przymocowuje się je jakoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 29.03.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Przeczytaj jeszcze raz uważnie pierwszych kilka linijek pod obrazkiem nr 3 i wszystko Ci się wyjaśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sewerynslowi 31.03.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 poszukaj na forum muratora w dziale wymiana doświadczeń ogólnie - jest tam bardzo, naprawdę bardzo szczegółowo to omówione, łącznie ze zdjęciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts