pp991 09.07.2012 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Jakiś czas temu niefortunnie się obróciłam i nadgarstkiem wybiłam dziurę w oknie. Okno składa się z dwóch rozkładanych części, wewnętrzna ma 2 szyby. Wszystko wygląda teraz nie najlepiej. Naruszyłam tylko pierwszą wewnętrzną szybę, w środku powstała dziura a na bokach odstają fragmenty szyby. Próbowałam sama usunąć te elementy. Kupiłam nożyk, przycinałam, pukałam młotkiem i nic. Nic nie odleciało. Jakim sposobem mogę to usunąć, wyciąć? W grę nie wchodzi wymiana okna na nowe. Czy konieczne będzie zwrócenie się o pomoc do szklarza, a może sama jakoś sobie poradzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blokno 11.07.2012 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Czy konieczne będzie zwrócenie się o pomoc do szklarza, a może sama jakoś sobie poradzę? Będziesz musiała wymienić cały pakiet szybowy, ten wewnętrzny. Bez "szklarza" albo dobrego montażysty się pewnie nie obędzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts