greg_25 09.07.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 witam, chce u siebie polozyc mozaike przemyslowa z merbau. nie mam jeszcze ekipy, ale poki co chcialbym zakupic taka mozaike przez internet. ceny od 50 kilku zl w gore. nie mam pojecia na co zwrocic uwage i o co spytac sprzedajacego przed zakupem. napiszcie na co uwarzac przy zakupie i czy moze znacie jakas firme godna polecenia. czy taki rozrzut cenowy /50-120zl/ wynika z jakosci takiej mozaiki czy po prostu z marzy sprzedajacych? greg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piter30 10.07.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 po 1 u siebie to znaczy gdzie???? polska czy greki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 10.07.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 witam, chce u siebie polozyc mozaike przemyslowa z merbau. nie mam jeszcze ekipy, ale poki co chcialbym zakupic taka mozaike przez internet. ceny od 50 kilku zl w gore. nie mam pojecia na co zwrocic uwage i o co spytac sprzedajacego przed zakupem. napiszcie na co uwarzac przy zakupie i czy moze znacie jakas firme godna polecenia. czy taki rozrzut cenowy /50-120zl/ wynika z jakosci takiej mozaiki czy po prostu z marzy sprzedajacych? greg podaj wymiary tej mozaiki. Jesteś z Trójmiasta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg_25 10.07.2012 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 po 1 u siebie to znaczy gdzie???? polska czy greki??? greki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg_25 10.07.2012 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 podaj wymiary tej mozaiki. Jesteś z Trójmiasta? jarek, np. takie cos http://allegro.pl/parkiet-merbau-przemyslowy-mozaika-okazja-51-99-zl-i2431895616.html albo tu http://allegro.pl/mozaika-przemyslowa-merbau-tanio-z-vat-w-wa-i2466557022.html http://allegro.pl/merbau-mozaika-14x20x300mm-okazja-i2413606743.html http://allegro.pl/deska-merbau-parkiet-mozaika-14x25x300-klasa-1-i2468985670.html itd. nie jestem z 3miasta greg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fredi07 10.07.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Zostaw te dylematy ekipie. Ich odpowiedzialność, ich materiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyposaza 11.07.2012 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Pamiętaj tylko, że zazwyczaj taka mozaika w zakupie jest tania, ale w ułożeniu bywa często droższa niż zwykłe deski czy parkiet, bo wymaga więcej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.07.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 podzielam zdanie przedmowcy ułozona na dziko pod porzadnym lakierem czy olejem bedzie bez drewna kosztowac okolo 130-160zł zł m/kw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg_25 11.07.2012 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Panowie, przeciez ja nie napisalem ze chce sam ukladac, albo ze cena za ulozenie za wysoka itp. chce tylko zakupic ten produkt, bo na necie jest troche taniej niz u miejscowych wykonawcow i dlatego tez ponawiam pytanie z pierwszego posta. no chyba ze mozaika to mozaika - kupic gdzie najtaniej i ma byc OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parkiet 11.07.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Panowie, przeciez ja nie napisalem ze chce sam ukladac, albo ze cena za ulozenie za wysoka itp. chce tylko zakupic ten produkt, bo na necie jest troche taniej niz u miejscowych wykonawcow i dlatego tez ponawiam pytanie z pierwszego posta. no chyba ze mozaika to mozaika - kupic gdzie najtaniej i ma byc OK. Ryzykujesz, nie szkoda Ci pieniędzy? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.07.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 i wszystko ok my tylko nauczeni doswiadczeniem... przestrzegamy..kup sam na zdjeciach czy tez z aukcji nie m ozna nic wycztac taka mozaike trzebaby zmierzyc, zmierzyc wilgotnosc, sprawdzic jej kąty..etc..dlatego tez lepiej aby wykonawca zalatwil wszystko...z pewnoscia ma swoich sprawdzonych dostawcow..i z pewnoscia wie co bedzie ukladac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg_25 11.07.2012 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 (edytowane) no dobra. to napiszcie chociaz sprawdzonego importera/sklep/producenta od ktorego moglbym ta mozaike zakupic. przeciez wykonawca tez gdzies to kupuje. moze byc na priv zeby nie bylo 'reklamy' PS. znajomy ma salon z takiej mozaiki, juz 3 razy mu poprawiali bo sie wszystko sypie, nie znam szczegolow, ale chyba pojawiaja sie jakies szpary. Wszystko kladla sprawdzona ekipa i niby ma gwarancje ale co z tego jak w domu rozpierducha, cyklinowanie, kurz itd. z tego co wiem po 3 poprawkach dalej to samo. dzis dzwonilem do wykonawcy, oczywiscie cena mozaiki 30% wyzsza niz na necie. na moje pytanie co to za mozaika i jaki producent gosc powiedzial "panie, ja nie wiem, ja to z warszawy biore'. Edytowane 11 Lipca 2012 przez greg_25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts