Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

mozaika przemyslowa merbau

greg_25

Recommended Posts

witam,

chce u siebie polozyc mozaike przemyslowa z merbau. nie mam jeszcze ekipy, ale poki co chcialbym zakupic taka mozaike przez internet. ceny od 50 kilku zl w gore. nie mam pojecia na co zwrocic uwage i o co spytac sprzedajacego przed zakupem. napiszcie na co uwarzac przy zakupie i czy moze znacie jakas firme godna polecenia. czy taki rozrzut cenowy /50-120zl/ wynika z jakosci takiej mozaiki czy po prostu z marzy sprzedajacych?

greg

witam,

chce u siebie polozyc mozaike przemyslowa z merbau. nie mam jeszcze ekipy, ale poki co chcialbym zakupic taka mozaike przez internet. ceny od 50 kilku zl w gore. nie mam pojecia na co zwrocic uwage i o co spytac sprzedajacego przed zakupem. napiszcie na co uwarzac przy zakupie i czy moze znacie jakas firme godna polecenia. czy taki rozrzut cenowy /50-120zl/ wynika z jakosci takiej mozaiki czy po prostu z marzy sprzedajacych?

greg

podaj wymiary tej mozaiki. Jesteś z Trójmiasta?

Panowie, przeciez ja nie napisalem ze chce sam ukladac, albo ze cena za ulozenie za wysoka itp. chce tylko zakupic ten produkt, bo na necie jest troche taniej niz u miejscowych wykonawcow i dlatego tez ponawiam pytanie z pierwszego posta. no chyba ze mozaika to mozaika - kupic gdzie najtaniej i ma byc OK.

Panowie, przeciez ja nie napisalem ze chce sam ukladac, albo ze cena za ulozenie za wysoka itp. chce tylko zakupic ten produkt, bo na necie jest troche taniej niz u miejscowych wykonawcow i dlatego tez ponawiam pytanie z pierwszego posta. no chyba ze mozaika to mozaika - kupic gdzie najtaniej i ma byc OK.

Ryzykujesz, nie szkoda Ci pieniędzy? Pozdrawiam.

i wszystko ok my tylko nauczeni doswiadczeniem... przestrzegamy..kup sam na zdjeciach czy tez z aukcji nie m ozna nic wycztac taka mozaike trzebaby zmierzyc, zmierzyc wilgotnosc, sprawdzic jej kąty..etc..dlatego tez lepiej aby wykonawca zalatwil wszystko...z pewnoscia ma swoich sprawdzonych dostawcow..i z pewnoscia wie co bedzie ukladac..

no dobra. to napiszcie chociaz sprawdzonego importera/sklep/producenta od ktorego moglbym ta mozaike zakupic. przeciez wykonawca tez gdzies to kupuje.

moze byc na priv zeby nie bylo 'reklamy'

PS. znajomy ma salon z takiej mozaiki, juz 3 razy mu poprawiali bo sie wszystko sypie, nie znam szczegolow, ale chyba pojawiaja sie jakies szpary. Wszystko kladla sprawdzona ekipa i niby ma gwarancje ale co z tego jak w domu rozpierducha, cyklinowanie, kurz itd. z tego co wiem po 3 poprawkach dalej to samo.

dzis dzwonilem do wykonawcy, oczywiscie cena mozaiki 30% wyzsza niz na necie. na moje pytanie co to za mozaika i jaki producent gosc powiedzial "panie, ja nie wiem, ja to z warszawy biore'.

Edytowane przez greg_25