markow79 10.07.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Witam czy miał ktos do czynienia z produktami tej firmy bo mam wycene podłogowki w tym systemie i niewiem co to jest warte sprzedawca zachwala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 10.07.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Kolego, za mało informacji.Co to za firma, ile tej podłogówki, jak ma być wykonana, jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markow79 10.07.2012 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 firma TWEETOP i o na własnie pytam firma polska ale nic o niej nie pisze w necie oprocz strony producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 10.07.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Pytanie jest, co mają u Ciebie zrobić i ile wg nich ma to kosztować. Jasnowidzem nikt nie jest. Firm instalatorskich na rynku jest dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artis0 10.07.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 rurka chińska, trochę lepsza od szajsu z marketów. Jakiś czas temu mieli problem z przeciekającymi złączkami, ale już chyba uporali się z problemem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markow79 10.07.2012 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Pytanie jest, co mają u Ciebie zrobić i ile wg nich ma to kosztować. Jasnowidzem nikt nie jest. Firm instalatorskich na rynku jest dużo. TWEETOP to producent a nie firma instalatořska ,czytaj ze zrozumieniem dziwne ze inni zrozumieli o co pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawas86 30.12.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 (edytowane) markow79 skorzystałeś z tego systemu? Mnie instalator do niego namawia, mówi że od kilku lat już z niego korzysta i nie miał z nim problemów. Jednocześnie jak czytam opinie na tym forum, ze jest to "Chińszczyzna" to zastanawiam się czy nie wybrać innego rozwiązania np tak polecanego tu Wavina czy droższego TECE. ps. właśnie doczytałem, że od 2008r. rurki produkują we własnej fabryce w szczecinie. http://tweetop.com/firma/o-nas/ ma ktoś doświadczenia z rurkami z tej firmy? Edytowane 30 Grudnia 2012 przez slawas86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artis0 01.01.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 markow79 skorzystałeś z tego systemu? Mnie instalator do niego namawia, mówi że od kilku lat już z niego korzysta i nie miał z nim problemów. Jednocześnie jak czytam opinie na tym forum, ze jest to "Chińszczyzna" to zastanawiam się czy nie wybrać innego rozwiązania np tak polecanego tu Wavina czy droższego TECE. ps. właśnie doczytałem, że od 2008r. rurki produkują we własnej fabryce w szczecinie. http://tweetop.com/firma/o-nas/ ma ktoś doświadczenia z rurkami z tej firmy? od 2008 to może jeszcze nie, ale faktycznie maja juz produkcje rury w PL. Natomiast kształtki to dalej Chiny. Kup Kan-therma lub Wavina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markow79 04.01.2013 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 markow79 skorzystałeś z tego systemu? Mnie instalator do niego namawia, mówi że od kilku lat już z niego korzysta i nie miał z nim problemów. Jednocześnie jak czytam opinie na tym forum, ze jest to "Chińszczyzna" to zastanawiam się czy nie wybrać innego rozwiązania np tak polecanego tu Wavina czy droższego TECE. ps. właśnie doczytałem, że od 2008r. rurki produkują we własnej fabryce w szczecinie. http://tweetop.com/firma/o-nas/ ma ktoś doświadczenia z rurkami z tej firmy? Wykonałem cała instalacje w systemie firmy ROTH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOZIKOZI 13.04.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Witam czy miał ktos do czynienia z produktami tej firmy bo mam wycene podłogowki w tym systemie i niewiem co to jest warte sprzedawca zachwala ? Mam do czynienia z tą firmą, są w porządku, robie podłogówki na bazie ich projektów, czasem trochę trzeba poczekać, ale warto. Towar kupuje w Bimsie, jak dotąd jest bez zarzutu. Rury da się kupić taniej, ale na systemie mają bardzo fajną cenę. Mają też ubezpieczenie dla każdej budowy indywidulanie. Póki co polecam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artis0 21.04.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Mam do czynienia z tą firmą, są w porządku, robie podłogówki na bazie ich projektów, czasem trochę trzeba poczekać, ale warto. Towar kupuje w Bimsie, jak dotąd jest bez zarzutu. Rury da się kupić taniej, ale na systemie mają bardzo fajną cenę. Mają też ubezpieczenie dla każdej budowy indywidulanie. Póki co polecam, Znaczy sie - przysylaja ubezpieczenie klientowi co to w domu zainstaluje? Jakas bzdura. System jest w miare tani, bo ksztaltki produkuja w chinach. Niestety ma to wplyw na ich jakosc.. Zawsze to jednak lepsze niz total shit z marketu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts