pablomoc 11.07.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Witam, Mój hydraulik próbuje namówić mnie na zainstalowanie w garderobie małego grzejniczka. Czy to dobry pomysł ? Graderoba 4 m2 a druga 6m2. Proszę o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imperatore 11.07.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 A czemu miało by to służyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablomoc 11.07.2012 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Zadałem pytanie, specjalistą nie jestem, a służyć pewnie by miało... ogrzewaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imperatore 11.07.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 według mnie (jestem zwykłym użytkownikiem,żadnym hydraulikiem itp.) to bez sens..... bo tak na zdrowy rozsądek,,,,,, jeżeli zamkniesz szafę to ciepło zakumuluje Ci się właśnie w szafie, więc po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vld 11.07.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Witam, Mój hydraulik próbuje namówić mnie na zainstalowanie w garderobie małego grzejniczka. Czy to dobry pomysł ? Graderoba 4 m2 a druga 6m2. Proszę o radę. jak ma ścianę zewnętrzną, to na niej powieś ten grzejnik, jak jest wew domu, to niech nie zawraca głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablomoc 11.07.2012 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Jest w garderobie ściana zewnętrzna ale na niej nie ma możliwości wieszania grzejnika, wiec jak, da sie mowiesic ale na innej scianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vld 11.07.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 nie możliwości tzn stoi tam szafa?jak by nie było musisz zapewnić dobry przepływ powietrza przy tej ścianie, w przeciwnym przypadku zza szafy może wylec niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imperatore 11.07.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 ciepło mogło by się kumulować i skraplać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vld 11.07.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 ciepło mogło by się kumulować i skraplać. najlepiej od razu po postaci złotówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablomoc 11.07.2012 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 no jak to w garderobie bywa będzie zabudowa, będzie i wentylacja wiec obieg powietrza będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelo_pl 16.07.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Popatrz co jest w projekcie. Ja tam gdzie wszystkie ściany są wewnętrzne nie mam ale tam gdzie jedna ściana jest zewnętrzna i to bardzo długa z oknem dachowym mam grzejnik . Jak nie możesz się zdecydować to każ założyć instalację i nie wieszaj grzejnika - będzie potrzeba założysz - gorzej jak nie będzie rurek a będzie jednak trzeba mieć grzejnik. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts