zone 01.04.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 nie wiem co jest grane, ale kilkukrotnie zniknęły mi zdjęcia, które zamieściłam na forum i musiałam je wstawiać, a dzisiaj okazało się, że w onecie nie ma mojego albumu, wiecie może o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Darek 01.04.2004 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Nasz album też znika regularnieie ,zakładalismy go od nowa już 17 razy i ciągle to samo .Najpierw znika kilka zdjęć a potem cały album .Wyjatek stanowią weekendy ,ponieważ wtedy wszystko jest na swoim miejscu . Nie mamy już sił z tym walczyć może ktoś wie gdzie w innym miejscu można podobny album założyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zone 01.04.2004 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 to jest okropne, juz myślałam że kryją się za tym konieczności opłat, albo inne układy, dołączam sie do prośby o podpowiedzenie innej, bardziej stabilnej i wiarygodnej lokalizacji do zakładania albumów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 01.04.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Najprawdopodobniej nie były to twoje zdjęcia, a rysunki lub schematy. Takie rzeczy sa cenzurowane przez moderatorów onetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zone 01.04.2004 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 były tam również zdecydowanie moje zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 01.04.2004 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 były tam również zdecydowanie moje zdjecia A to przepraszam, sam nie wiem co może być w takim razie grane. I ja również opowiadam się za znalezieniem jakiegoś miejsca do przechowywania naszych zdjęć. Może redakcja wyjdzie nam naprzeciw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 01.04.2004 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Zgodnie z regulaminem Onetu, kasowane są albumy których użytkownicy nie logują się (w fotoalbumach) przez okres (i tu nie pamiętam) 3 lub 6 miesięcy. Niemniej fakt 17 -krotnego zakładania fotoalbumu jest dla mnie zagadką. Może nastąpił jakiś techniczny błąd użytkownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zone 01.04.2004 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 to dziwne, bo logowałam się codziennie przez ostatni tydzień cos niespójną politykę mają... ale trudno juz "moja noga" tam nie postanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Darek 01.04.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 My też się tam logujemy zdjęcia są naszego domu robione przez nas w jpg. Wczoraj wieczorem zakładalismy album od nowa i dziś do tej godziny dwóch sztuk zdjęć brakuje . PONAWAIAMY PYTANIE GDZIE INDZIEJ MOZEMY UMIEŚCIĆ TE ZDJĘCIA ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 24.05.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Agata i Darek Może lepiej poprosić jakiegoś znajomego webmastera - zrobi Wam prostą stronkę..(bezpłatnie...jak dobry znajomy.. ) Ja swoją "z budowy" będę robić wkrótce...jak będzie co pokazać, bo dopiero ruszam...z budowaniem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 24.05.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Agata i Darek Może lepiej poprosić jakiegoś znajomego webmastera - zrobi Wam prostą stronkę..(bezpłatnie...jak dobry znajomy.. ) Ja swoją "z budowy" będę robić wkrótce...jak będzie co pokazać, bo dopiero ruszam...z budowaniem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dimas 27.05.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Na album proponuje stronke http://www.photosite.com pobierasz mały programik z którego masz przeglądarke z której bezpośrednio wysyłasz fotki na stronke (znajomośc angielskiego) a wygląda to tak: http://www.dimas.photosite.com/krabii/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 30.05.2005 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Zgodnie z regulaminem Onetu, kasowane są albumy których użytkownicy nie logują się (w fotoalbumach) przez okres (i tu nie pamiętam) 3 lub 6 miesięcy. W fotoalbumach czy na poczcie, ja wiem, że trzeba sie logować na poczcie, mam taki jeden album, którego nie edytuję juz prawie 2 lata, a na pocztę loguję się na bieżąco i wszystko gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 30.05.2005 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Z regulaminu 8. Onet.pl zastrzega sobie prawo do: a. okresowego wyłączania serwisu Albumy Foto.onet.pl bez uprzedzenia; b. zmiany i korekty danych wpisanych w polach opisujących zgłaszane zdjęcia; c. natychmiastowego skasowania każdego zdjęcia w albumach, bez uprzedzenia, w wypadku naruszenia przez użytkownika postanowień regulaminu; d. skasowania, w sytuacjach wyjątkowych, całej zawartości serwisu Albumy Foto.onet.pl; e. zaprzestania świadczenia usług, po uprzednim powiadomieniu użytkowników na stronach serwisu Albumy Foto.onet.pl. [...] 17. W wypadku rażącego naruszenia zasad redakcja serwisu Albumy Foto.onet.pl może bez ostrzeżenia usunąć wybrane lub wszystkie albumy użytkownika wraz z zawartością.... W tym regulaminie foto nie ma nic nt logowania, natomiast pkt 8 regulaminu poczty wszystko wyjaśnia: 8. Jeśli użytkownik konta nie logował się do niego w żaden sposób przez 90 kolejnych dni, Onet.pl ma prawo do usunięcia nieużywanego konta wraz z zawartością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts