hedgens 11.07.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Witacie,Zdecydowałem się na ocieplenie elewacji styropianem (Austrotherm 20cm), a następnie wykończenie tynkiem silikonowym.Wybór ograniczam do systemów proponowanych przez rekomendowanego Wykonawcę - tj. KABE lub SKAŁA. Podobno SKAŁA w ostatnim czasie mocno podniosła jakość (opinia innego fachowca). Jak jest Waszym zdaniem? Który system wybralibyście na moim miejscu i dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radiowiec 11.07.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Ja mam KABE, wykonawca nie narzekał, wręcz chwalił, a i finansowo wyszło całkiem OK. Efekt ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hedgens 14.07.2012 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Podciągam - może ktoś coś wie o systemie SKAŁA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts