chopinetka 11.07.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Witam,potrzebuję około 40m węża ogrodowego ale gumowego. Odwiedziłam kilka sklepów w tym Obi i lekko się zszokowałam cenami. Czy macie jakiś sprawdzony sklep internetowy, w którym zrobiliście podobny zakup. Jeżeli te temat był poruszany to z góry przepraszam i proszę o link.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub_b 12.07.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 zobacz u tego kolesia ma licytacjeostatnio 50 m poszlo po 40 złhttp://allegro.pl/listing/user.php?us_id=1049744 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirawoj 12.07.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Zasad ta sama od lat: tanie mięso psi jadają. Miałam wąż najtańszy. teraz kupiłam z Gardeny i nie ma porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gixxxar 12.07.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Witam,ja znów mam z karchera,super polecam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 13.07.2012 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Zasad ta sama od lat: tanie mięso psi jadają. Miałam wąż najtańszy. teraz kupiłam z Gardeny i nie ma porównania. Witam Generalnie masz rację, też tak uważam, ale z tych 40 m robi się niezła sumka Jakub_b dzięki za namiar. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub_b 16.07.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Zasad ta sama od lat: tanie mięso psi jadają. Miałam wąż najtańszy. teraz kupiłam z Gardeny i nie ma porównania. generalnie sie zgadzam, lepsza jakosc ale te nz gardeny lepiej leje wode? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 17.07.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 (edytowane) Ja mam geoline czy coś takiego w sumie 50 metrów z leroy marlin już 2 lata. Ostatnio późną jesienią nie zdążyłem go schować przed mrozami. Musiałem czekać do wiosny bo zamarzł. Wytrzymał bez problemu, nic nie popękało, żona często jeździ po nim samochodem i mimo to się trzyma. Nie załamuje się przy rozwijaniu, wiec śmiało mogę polecić. Edytowane 17 Lipca 2012 przez zyzolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts