jarovnik 11.07.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Witam, izolacja pozioma z papy jest dość wysoko dlatego zależy mi na minimalnym podkładzie pod płytki. Jaką minimalną grubość wylewki samopoziomującej mogę położyć na izolację z papy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 11.07.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Witam, izolacja pozioma z papy jest dość wysoko dlatego zależy mi na minimalnym podkładzie pod płytki. Jaką minimalną grubość wylewki samopoziomującej mogę położyć na izolację z papy? 3cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarovnik 12.07.2012 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 A więc ekonomiczniej będzie wylać zwykłą wylewkę cementowo-wapienną np. 3cm i ewentualnie na nią wylewkę samopoziomującą np.0,6mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parkiet 12.07.2012 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Zrób A więc ekonomiczniej będzie wylać zwykłą wylewkę cementowo-wapienną np. 3cm i ewentualnie na nią wylewkę samopoziomującą np.0,6mm? Zrób raz a dobrze. Wykonaj dokładnie wylewkę betonową, zapielęgnuj ją i po robocie. Nie stosuj wapna bo Ci osłabi wytrzymałość. Wylewka samopoziomująca 06mm??? .Raczej masa szpachlowa jeśli ma być wykładzina. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarovnik 12.07.2012 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Miało być 0,6 cm, a będą płytki gresowe. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts