sznurka 12.07.2012 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Czy jest duża różnica między schodami Fakro czy innych lepszych firm a schodami z marketów?Co wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Christo24 15.07.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 (edytowane) Schody Fakro, 70x120, ocieplane w hurtowniach mat. budowlanych kosztują około 400 zł. Na allegro zapłaciłem za nie 300 z wysyłką. Nie wiem ile w marketach, bo w Castoramach itp. mają złodziejskie marże. Zapewne jest wielu ludzi, którzy mają inne marki, ale wg mnie nie trzeba rozprawiać nad zakupem takiej taniej pierdoły, tylko zwyczajnie je zamówić zamiast kombinować z no-name płacąc tyle samo. Edytowane 15 Lipca 2012 przez Christo24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majski 22.02.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Wszystko w granicach rozsądku. Można tanio kupić solidne schody. Najważniejsze, żeby nie płacić za samą nazwę. Co powiesz na takie schody: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawanna 25.02.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Wszystko w granicach rozsądku. Można tanio kupić solidne schody. Najważniejsze, żeby nie płacić za samą nazwę. Co powiesz na takie schody: [ATTACH=CONFIG]172363[/ATTACH] Masz takie schody na strych?? Myślę, że chodzi raczej o coś takiego http://schody.velset.pl/media/upload/gallery/5/349/1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts