rendlim 12.07.2012 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 (edytowane) WitamSzukam wykonawcy, który jest w stanie wybudować mi dom "pod klucz" do 200tys. zł bo niestety na nic droższego mnie nie stać. Zaznaczam, że działkę już mam więc chodzi mi o koszt samego domku.Jeśli ktoś coś takiego wybudował, ma mi konkretny projekt do zaoferowania lub zna namiary na taką firmę to będę wdzięczna za podpowiedź.Z góry dzięki Edytowane 12 Lipca 2012 przez rendlim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalisa 12.07.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Jeśli ktoś coś takiego wybudował, ma mi konkretny projekt do zaoferowania lub zna namiary na taką firmę to będę wdzięczna za podpowiedź. Jest cały wątek o domach za 200 tyś a projektu nikt za ciebie nie wybierze. Można doradzić, ale jak skoro nie podałas żadnych szczegółów? Istotne są wymiary działki i twoje wymagania - dom parterowy czy z poddaszem, ilość pokoi, ogrzewanie itp. Jeśli wszystkie prace chcesz zlecić wykonawcy to za te 200 tyś będzie mały, bardzo prosty dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadziejS 12.07.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Jeśli przygoda z budowaniem Cię nie rusza to kiedyś znalazłem taką ofertę: http://www.rembiewski.pl - nic o tej firmie nie wiem, ale proponują coś w stylu gotowca. O plusach i minusach takiego budowania można zapewne wiele napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts