michalp 12.07.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Dzień dobry, Mam do wykonania zabudowę rur - wysokość 2.5, szerokość 60 cm. Tak, pierwsze skojarzenie to karton-gips, jednak nie jestem przekonany co do jego trwałości, i w ogóle to tego produktu. Pojawił się więc inny pomysł - wykonać to z płyty osb. Ale czy można to potem gipsować (po to, aby pomalować)? Co sądzicie? Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 12.07.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Można nawet płytki kłaść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laschlo 13.07.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Według mnie zrób to z płyt gk.Jeżeli boisz się o trwałość,to zawsze mozesz zastosować podwójne płytowanie.Osb tez mozna zastosować tylko po co utrudniać sobie życie.Podejrzewam,ze tak jak w moim przypadku,większośc osób zastosowała do tego typu zabudowy płyty gk i nic im sie z tym nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 13.07.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 OSB możesz wykończyć karton gipsem. Będzie solidnie jak cholera.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aedifico 14.07.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Bloczki multigips,impregnowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaiba83 14.07.2012 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 A co chcesz wieszać na obicu tych rur, że boisz się płyt G-K? Ja mam WC na stelażu obrobione płytami G-K 2 warstwowo jak koledzy wyżej piszą i na tym płytki i wszystko jest OK. Tylko na płyty G-K trzeba zastosować klej elastyczny do płytek (z zresztą na inny już nie kleję). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts