mr_mushroom 13.07.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Jestem przed odbiorem technicznym mieszkania ktore kupuje od dewelopera. Planujac kuchnie zauwazylem pewien problem, mianowicie: Odplyw i doprowadzenie wody do zlewu wypada pod otworami wentylacyjnymi. Z kolei gniazdo trojfazowe do podlaczenia kuchenki jest odsuniete jakis metr od przewodow kominowych. I tu pojawia sie moje pytanie. Czy deweloper powinien dokonac przerobki (zamiany) doprowadzen na wlasny koszt czy to ja powinienem zalatwic instalatorow? Macie jakies doswiadczenia w podobnych sprawach? Moze jakies inne rozwiazania? W zalaczniku zdjecie sciany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artis0 13.07.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 a dlaczego deweloper miałby Ci to przerabiać na własny koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts