ziaba 01.04.2004 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Jak bum cyk cyk.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 01.04.2004 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Jak bonie dydy... Jak babcię kocham.... żebym w trumnę nie pasował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.04.2004 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 A Redakcja milczy.....hm...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 02.04.2004 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 To był oczywiście żart prima aprilisowy. Ale nikt się nie dał nabrać - życzymy takiej czujności na budowach!Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.04.2004 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Znaczy się Redakcjo że nasza czujnośc wzrasta i niech tak pozostanie Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.04.2004 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Tak, tak, trening czyni mistrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.04.2004 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Dokładnie tak Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 02.04.2004 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Ha, powiem wiecej. Na drugi raz bedziemy tak czujni, ze damy odpowiedz zanim pojawi sie pytanie Czuwaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olsen 03.04.2004 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamus 31.07.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.07.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 narazie jest na czacie wesolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.07.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 W ciągu dnia piszę z pracy, gdzie przez wszystkie te "fajerłole" mam zablokowany dostęp do wszelakich czatów. A jak przeczytałem na forum zdarza się, że czatujące osoby podszywają się nickami pod te, które piszą na forum. Nie muszę pisać jakie mogą być tego konsekwencje. Dlatego popieram powyższy pomysł. Tym bardziej, że zupełnie nie wiem co się na tym czacie dzieje. i tak jest dalej pomimo zartu ze strony redakcji , mysle , ze dobrze by bylo , zeby na czat mozna bylo wejsc tylko z forumowym nickiem , niejako automatycznie , bo zle chyba sie czuja wszyscy podgladani przez kogos wiem , ze to wolny kraj , tetete , ale brak kultury widac kiedy ktos wchodzi pod innym nickiem , niz wlasny ani czesc ani pocaluj mnie..hm a najsmieszniejsze jest to jak jeden siedzi pod kilkoma nickami i czyha na nieswiadomego forumowicza , zeby ... nie wiem , moze sie czepiam , ale wciaz siedzi mi w glowie pytanie , po co ten nick zmieniac?? ja to ja i tyle , jak mnie ktos nie lubi i zobaczy na czacie to wyjdzie , a moze sie polubimy ?? po prostu miejmy swoja wlasna twarz taka moja opinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 01.08.2005 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Witam Problem w tym, że ja swojego nicka nie mogę wpisać, bo nie przyjmuje polskich liter. Ot, mechanizacja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts