Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nowy regulamin czatu

Recommended Posts

• 1 year później...
W ciągu dnia piszę z pracy, gdzie przez wszystkie te "fajerłole" mam zablokowany dostęp do wszelakich czatów. A jak przeczytałem na forum zdarza się, że czatujące osoby podszywają się nickami pod te, które piszą na forum. Nie muszę pisać jakie mogą być tego konsekwencje. Dlatego popieram powyższy pomysł. Tym bardziej, że zupełnie nie wiem co się na tym czacie dzieje. :)

i tak jest dalej

pomimo zartu ze strony redakcji , mysle , ze dobrze by bylo , zeby na czat mozna bylo wejsc tylko z forumowym nickiem , niejako automatycznie , bo zle chyba sie czuja wszyscy podgladani przez kogos

wiem , ze to wolny kraj , tetete , ale brak kultury widac kiedy ktos wchodzi pod innym nickiem , niz wlasny

ani czesc ani pocaluj mnie..hm

a najsmieszniejsze jest to jak jeden siedzi pod kilkoma nickami i czyha na nieswiadomego forumowicza , zeby ...

nie wiem , moze sie czepiam , ale wciaz siedzi mi w glowie pytanie , po co ten nick zmieniac??

ja to ja i tyle , jak mnie ktos nie lubi i zobaczy na czacie to wyjdzie , a moze sie polubimy ??

po prostu miejmy swoja wlasna twarz

taka moja opinia