cziczu 13.07.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 szukam opinii na temat firmy vetrex, okna tejże firmy; okucia->roto; profil->veka, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.07.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 na forum było już dużo o Vetrexie. Wystarczy wykorzystać opcję "szukaj":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abol1 20.07.2012 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 szukam opinii na temat firmy vetrex, okna tejże firmy; okucia->roto; profil->veka, Posiadam okna tej firmy. Profil Alphaline, pakiet 3-szybowy, okucie Roto NT, klamki Secustic. Okna te zakładałem w czerwcu. Jestem narazie zadowolony, spełniły moje oczekiwania jeżeli chodzi o wygląd i parametry techniczne w stosunku do ceny. Na stronie Oknotest.pl jest ranking producentów okien i Vetrex stoi tam dość wysoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts