Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam,

ja mam już 3 lata okna firmy Avante na profilu Deceunincka. montowane przez firmę z Łodzi. Serwis firmy Avante to prawdziwa rewelacja. Jakiekolwiek problemy zgłaszam do firmy, która montowała, a w ciągu maksimum 2 tygodni przyjeżdża Pan z serwisu z Elbląga. Tak było 2 razy. Ostatnio regulowali mi suwankę jesienią ubiegłego roku. Oczywiście wszystkie prace wykonane bezpłatnie. Jeżdżą po całym kraju do swoich klientów. Dla mnie to prawdziwa rewelacja. Zresztą o serwisie Veluxa też tylko dobrze mogę się wypowiedzieć. Mam ich okna dachowe i też raz u mnie byli wymienić wkład szybowy. Również bezpłatnie.

Pozdrawiam Zbyszek

Edytowane przez zbigtramp

• Odpowiedzi 42
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wiesz że Twój post to taki trochę mało wiarygodny jest.. Jakbyś wrzucił fotki to było by trudniej się czepiać:)

Odpowiem tak, napisałem pierwszy raz, ale przeglądam i czytam forum muratora od kilku lat. Dzięki temu popełniłem mniej błędów, wybrałem pompę ciepła z PPC od Jarka Przysuchy, a nie dużo droższe-zachodnie, zaprojektowałem rolety integro zamiast nakładanych na okna. Moje okna to Avante Forte, okleina mahoń 3026, uszczelka środkowa w standardzie, a montowała mi je firma Makarski z Łodzi. Zakup negocjowałem z p. Jackiem Brachą. Też mogę polecić tą firmę i tego sprzedawcę. O moim zadowoleniu świadczy fakt, że również w tej firmie zamówiłem drzwi wejściowe CAL-a, dębowe, model 101, z dwoma naświetlami i montażem. Pan przedstawiciel z firmy CAL sam przyjechał do mnie jadąc z Warszawy do Łodzi (to po drodze) z próbkami kolorów, aby dobrać je do koloru okien. Montaż okien miał miejsce w 2012 roku, drzwi 2013 roku. Nie chciałem reklamować, ale przywołany do tablicy podałem kilka danych. Może mam szczęście, ale jestem zadowolony akurat z tych firm, co montowały mi w/w rzeczy. Zresztą ogólnie jestem zadowolony z fachowców (nie wszystkich oczywiście), ale nie starałem się brać tych najtańszych i sam sporo wiedzieć w temacie, aby móc sprawdzić ich wiedzę ( firmę od rolet i bramy garażowej również mogę spokojnie polecić, mam je w systemie i/o Somfy zintegrowane razem z roletami na Veluxach). Wiem, że to mój pierwszy post na forum, ale wcześniej jakoś nie chciałem wymądrzać się będąc zwykłym inwestorem. Skierniewice to małe miasto i tutaj trudno zginąć w anonimowym tłumie.

Pozdrawiam

Zbyszek

P.S.

Jak będę miał chwilę czasu to spróbuję wysłać zdjęcia okien i suwanki w przyszłym tygodniu.

Edytowane przez zbigtramp