zbigtramp 09.01.2016 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 (edytowane) Witam,ja mam już 3 lata okna firmy Avante na profilu Deceunincka. montowane przez firmę z Łodzi. Serwis firmy Avante to prawdziwa rewelacja. Jakiekolwiek problemy zgłaszam do firmy, która montowała, a w ciągu maksimum 2 tygodni przyjeżdża Pan z serwisu z Elbląga. Tak było 2 razy. Ostatnio regulowali mi suwankę jesienią ubiegłego roku. Oczywiście wszystkie prace wykonane bezpłatnie. Jeżdżą po całym kraju do swoich klientów. Dla mnie to prawdziwa rewelacja. Zresztą o serwisie Veluxa też tylko dobrze mogę się wypowiedzieć. Mam ich okna dachowe i też raz u mnie byli wymienić wkład szybowy. Również bezpłatnie.Pozdrawiam Zbyszek Edytowane 9 Stycznia 2016 przez zbigtramp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 09.01.2016 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Wiesz że Twój post to taki trochę mało wiarygodny jest.. Jakbyś wrzucił fotki to było by trudniej się czepiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigtramp 09.01.2016 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 (edytowane) Wiesz że Twój post to taki trochę mało wiarygodny jest.. Jakbyś wrzucił fotki to było by trudniej się czepiać Odpowiem tak, napisałem pierwszy raz, ale przeglądam i czytam forum muratora od kilku lat. Dzięki temu popełniłem mniej błędów, wybrałem pompę ciepła z PPC od Jarka Przysuchy, a nie dużo droższe-zachodnie, zaprojektowałem rolety integro zamiast nakładanych na okna. Moje okna to Avante Forte, okleina mahoń 3026, uszczelka środkowa w standardzie, a montowała mi je firma Makarski z Łodzi. Zakup negocjowałem z p. Jackiem Brachą. Też mogę polecić tą firmę i tego sprzedawcę. O moim zadowoleniu świadczy fakt, że również w tej firmie zamówiłem drzwi wejściowe CAL-a, dębowe, model 101, z dwoma naświetlami i montażem. Pan przedstawiciel z firmy CAL sam przyjechał do mnie jadąc z Warszawy do Łodzi (to po drodze) z próbkami kolorów, aby dobrać je do koloru okien. Montaż okien miał miejsce w 2012 roku, drzwi 2013 roku. Nie chciałem reklamować, ale przywołany do tablicy podałem kilka danych. Może mam szczęście, ale jestem zadowolony akurat z tych firm, co montowały mi w/w rzeczy. Zresztą ogólnie jestem zadowolony z fachowców (nie wszystkich oczywiście), ale nie starałem się brać tych najtańszych i sam sporo wiedzieć w temacie, aby móc sprawdzić ich wiedzę ( firmę od rolet i bramy garażowej również mogę spokojnie polecić, mam je w systemie i/o Somfy zintegrowane razem z roletami na Veluxach). Wiem, że to mój pierwszy post na forum, ale wcześniej jakoś nie chciałem wymądrzać się będąc zwykłym inwestorem. Skierniewice to małe miasto i tutaj trudno zginąć w anonimowym tłumie. Pozdrawiam Zbyszek P.S. Jak będę miał chwilę czasu to spróbuję wysłać zdjęcia okien i suwanki w przyszłym tygodniu. Edytowane 9 Stycznia 2016 przez zbigtramp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts