button76 15.07.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Jak zamontować dodatkowy zamek, górny ? Na jakiej wysokości ? I jak zamontować ucho w pustej metalowej ościeżnicy ?!Zamek GERDA ZX1000.Mam dziurę na wylot w ościeżnicy zrobić żeby zamontować uchwyt ( ucho ) ? Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
button76 18.07.2012 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 no help ? bez porady ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 18.07.2012 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 W TV reklamują klej patex super glue. Do wszystkiego. A czymkolwiek próbowałeś? Na początek wkręty samowiercące? A jak mało stabilnie to śruby na wylot i nakładka z drugiej strony. Za bardzo masywne? Zawsze można użyć nitów (chyba najładniejsze rozwiązanie - ale uczył Cię nie będę - sam nie potrafię). Kurczę - my tu zajmujemy się sprzedażą gotowych produktów a nie ich rzemieślniczym wytwarzaniem. Tobie potrzebna złota rączka, a nie fachowcy od okien czy drzwi!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
button76 18.07.2012 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 (edytowane) na wylot się nie da już dawno bym tak zrobił, nity ja wiem ale jakie ? nitownice mam ale takie nity są za małe bardzo dziękuje Nie sztuką jest montaż gotowego materiału jak kompletne okno czy drzwi ale właśnie takie pierdołki to wezwanie ! Edytowane 18 Lipca 2012 przez button76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 19.07.2012 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Sorry, ale jako wykonawca powiem Ci, ze takei wezwanie to zawracanie d. bo na takich pracach NIGDY nie utrzymam firmy nie mowiac o placeniu podatkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przedstawiciel drzwi 03.08.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Polataj po klatce zobacz u sąsiada rozwiązanie masz pewne obok siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts