button76 15.07.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 WitamChodzi mi o przekrój zwykłych białych wewnątrz klatkowych drzwi wejściowych ?!Dlaczego ?Bo nawet nie wiem gdzie wiercić na wizjer i gdzie kołki przeciwwłamaniowe oraz na jakiej wysokości zamek ?Przecież nie zamontuje w tekturę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 15.07.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Drzwi.... ale jakie?? chyba przeceniasz określenie "drzwi wejściowe"/ Możesz mieć najtańśze skrzydło z plastrem miodu a może i jakąś Gerdę "s" gdzie wg szkicu z katalogu pręt siedzi na pręcie (a Gerda "dyplomatycznie" mówi, że przekrój to tajemnica, ale montażysta będzie wiedział gdzie wercić) Pytaj o to swojego sprzedawcę, bo może on wie, jakie Ty masz drzwi. Wizjer wiercisz tam, gdzie CI pasuje (będzie się trzymał nawet w tekturze. Zamek? Drzwi są bez zamka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
button76 15.07.2012 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Drzwi.... ale jakie?? chyba przeceniasz określenie "drzwi wejściowe"/ Możesz mieć najtańśze skrzydło z plastrem miodu a może i jakąś Gerdę "s" gdzie wg szkicu z katalogu pręt siedzi na pręcie (a Gerda "dyplomatycznie" mówi, że przekrój to tajemnica, ale montażysta będzie wiedział gdzie wercić) Pytaj o to swojego sprzedawcę, bo może on wie, jakie Ty masz drzwi. Wizjer wiercisz tam, gdzie CI pasuje (będzie się trzymał nawet w tekturze. Zamek? Drzwi są bez zamka?? Mam najtańsze skrzydło z plastrem mniodu ! Zamek dodatkowy górny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 16.07.2012 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 to raczej masz drzwi wewnatrzpokojowe a nie wejsciowe. Prawdopodobny przekroj jest banalnie prosty:- dookola skrzydla ramiak gubosci ok 3-5cm - (moze ze z drewna, moze z MDF)- srodek plaster miodu z papieru- na wierzchu plyta 3-4mm z pilsni, mdf, lub hdf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
button76 16.07.2012 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 to raczej masz drzwi wewnatrzpokojowe a nie wejsciowe. Prawdopodobny przekroj jest banalnie prosty: - dookola skrzydla ramiak gubosci ok 3-5cm - (moze ze z drewna, moze z MDF) - srodek plaster miodu z papieru - na wierzchu plyta 3-4mm z pilsni, mdf, lub hdf. Dzięki, takie są wewnątrz klatkowe wejściowe wiem, że to nie drzwi ale takie mam wiec zamontuje tak jak mi pasuje P.S. Przez środek nic nie przechodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 16.07.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Co ma przechodzić ? W skrzydle które w markecie kosztuje 99 zł wyjęte jest wszystko co możliwe! Ale wycofuję się ze wszystkiego co powiedziałem. Mam wrażenie, że jak CI nie pójdzie wiercenie to będziesz ode mnie wymagał nowego skrzydła ;( Nie widziałem Twoich drzwi, nie wiem co w nich jest. Zapytaj swojego sprzedawcę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
button76 17.07.2012 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Co ma przechodzić ? W skrzydle które w markecie kosztuje 99 zł wyjęte jest wszystko co możliwe! Ale wycofuję się ze wszystkiego co powiedziałem. Mam wrażenie, że jak CI nie pójdzie wiercenie to będziesz ode mnie wymagał nowego skrzydła ;( Nie widziałem Twoich drzwi, nie wiem co w nich jest. Zapytaj swojego sprzedawcę! Spokojnie po co te nerwy, zgadam się z Tobą że takie masówki to lipa ale cóż mogę zrobić , masz racje pustka kartonowa nie nadająca się na drzwi wewnątrz klatkowe. Robię jak leci i gdzie pasuje. Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przedstawiciel drzwi 03.08.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Jak wyszło napisz czy potrzebne nowe drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts