AdrianEH 29.01.2015 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Jeżeli jest ktoś zainteresowany kompleksowym wykonaniem całej instalacji CO z południa Polski to można na PW Aż takiego marketingu nie będę tu robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buduje dom. 18.02.2015 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Witam serdecznie, jeśli chodzi o pompy ciepła w woj. Łódzkim to osobiście polecam firmę Solar Partner z ul. wróblewskiego. Kompleksowo wykonali instalację pompy ciepła, podłogówki i co najważniejsze mają swoje wiertnie do odwiertów ( jakkolwiek się to nazywa ). .... nie ma przepychanek i zrzucania winy na innych.... ! Chętnie podzielę się uwagami i rzeczami na co zwrócić uwagę.... : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastain 18.02.2015 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Lubie takie wpisy 1 post na forum i od razu reklama, ale nie będę oceniał bo różnie bywa U mnie też Solar Partner wykonywał instalację odwierty, podłogówka, pompa i raczej mogę ich polecić ze spokojnym sumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekBB 30.10.2015 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2015 @ŁukaszKKGejzera montował kiedyś nasz znajomy i okazało się, że pompy są średnio udane. Co do instalatorów z łódzkiego zapraszam na priv. Ja sam działam na terenie Śląska, ale mam znajomych rozsianych po całej Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 30.10.2015 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Lubie takie wpisy 1 post na forum i od razu reklamaPod każdym wpisem jest taki mały trójkącik - klikasz w niego i piszesz że reklama - moderator wywala cały wpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk400 10.09.2016 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2016 Odgrzewam kotleta bo chce założyć pompę gruntową. Ma ktoś doświadczenia z Appia Technical z Łodzi? Oferta bardzo przyzwoita i dali kontakt do paru klientów. Oglądałem ich kilka kotłowni i wyglądają estetycznie. Klienci też zadowoleni, ale wolę jeszcze dopytać na forum. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant Viessmann 12.09.2016 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Odgrzewam kotleta bo chce założyć pompę gruntową. Ma ktoś doświadczenia z Appia Technical z Łodzi? Oferta bardzo przyzwoita i dali kontakt do paru klientów. Oglądałem ich kilka kotłowni i wyglądają estetycznie. Klienci też zadowoleni, ale wolę jeszcze dopytać na forum. Dzięki za info. Witam, sprawdź TUTAJ spis firm partnerskich firmy Viessmann z Łodzi i okolic. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
link2jack 13.09.2016 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Czyżby firmy vikersonn nie stać na reklamę? Słabo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts