Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 3 weeks później...
Witam serdecznie, jeśli chodzi o pompy ciepła w woj. Łódzkim to osobiście polecam firmę Solar Partner z ul. wróblewskiego. Kompleksowo wykonali instalację pompy ciepła, podłogówki i co najważniejsze mają swoje wiertnie do odwiertów ( jakkolwiek się to nazywa :) ). .... nie ma przepychanek i zrzucania winy na innych.... ! Chętnie podzielę się uwagami i rzeczami na co zwrócić uwagę.... : )

Lubie takie wpisy :) 1 post na forum i od razu reklama, ale nie będę oceniał bo różnie bywa :)

U mnie też Solar Partner wykonywał instalację odwierty, podłogówka, pompa i raczej mogę ich polecić ze spokojnym sumieniem :)

• 8 months później...

@ŁukaszKK

Gejzera montował kiedyś nasz znajomy i okazało się, że pompy są średnio udane. Co do instalatorów z łódzkiego zapraszam na priv. Ja sam działam na terenie Śląska, ale mam znajomych rozsianych po całej Polsce.

• 10 months później...
Odgrzewam kotleta bo chce założyć pompę gruntową. Ma ktoś doświadczenia z Appia Technical z Łodzi? Oferta bardzo przyzwoita i dali kontakt do paru klientów. Oglądałem ich kilka kotłowni i wyglądają estetycznie. Klienci też zadowoleni, ale wolę jeszcze dopytać na forum. Dzięki za info.
Odgrzewam kotleta bo chce założyć pompę gruntową. Ma ktoś doświadczenia z Appia Technical z Łodzi? Oferta bardzo przyzwoita i dali kontakt do paru klientów. Oglądałem ich kilka kotłowni i wyglądają estetycznie. Klienci też zadowoleni, ale wolę jeszcze dopytać na forum. Dzięki za info.

Witam, sprawdź TUTAJ spis firm partnerskich firmy Viessmann z Łodzi i okolic.

Pozdrawiam!