button76 16.07.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Witam Mam problem z w/w ściana chciałem zawiesić lustro jeden kołek sie trzyma ale drugi wpadł do środka i dziur jest wielkości 2cm.Próbowałem z tak zwanymi ślimakami ( plastikowe ) też wielkie G***no ! Powiększyło tylko dziurę i wpadło.W kuchni mam szynę ale na korytarz jest inne mocowanie i dlatego musi wystawać łepek ( haczyk) bo zaczepy są z tyłu w otworach .POMOCY co zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DIY 16.07.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Driva nie powinna sprawiać takich problemów /niskoobrotowa wkrętarka/. Możliwe, że płyty są wilgotne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
button76 17.07.2012 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Driva nie powinna sprawiać takich problemów /niskoobrotowa wkrętarka/. Możliwe, że płyty są wilgotne. Własnie że są już długo i się kruszą jak by były najniższego gatunku made china. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
profi45 19.07.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Witam Mam problem z w/w ściana chciałem zawiesić lustro jeden kołek sie trzyma ale drugi wpadł do środka i dziur jest wielkości 2cm. Próbowałem z tak zwanymi ślimakami ( plastikowe ) też wielkie G***no ! Powiększyło tylko dziurę i wpadło. W kuchni mam szynę ale na korytarz jest inne mocowanie i dlatego musi wystawać łepek ( haczyk) bo zaczepy są z tyłu w otworach . POMOCY co zrobić ? W otór wstrzykniesz piane montazowa w otwór po wsstrzyknieciu wsadzisz kołek drewniany i poczekasz jak piana złapie kołek. kołek rozwiercisz pod haczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
profi45 19.07.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 piane niskorozprężną bo ci płyte odsadzi inna. I daj sporo piany bo częśc i tak może spaść lub na raty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts